Trecerea la anvelopele de vara

Anvelopele de vara sunt mult mai performante si mai sigure in sezonul cald Cu anvelopele de vara veti putea circula in siguranta in conditii specifice de sezon de vara (carosabil uscat si temperaturi ridicate) chiar si la rularea cu viteze ridicate. Daca argumentele tehnice de mai sus nu v-au convins, atunci ofertele la anvelopele de vara Dunlop si Goodyear de pe AnveloSHOP si AnvelopeMAG cu siguranta o vor face, respectiv: La achizitionarea unui set de anvelope de vara (autoturisme sau SUVuri) din gamele Goodyear sau Dunlop, veti primi un ticket cadou de 100 de lei.

acum 99 luni (12 Apr 2016)

Anvelopele de vara sunt mult mai performante si mai sigure in sezonul cald

Cu anvelopele de vara veti putea circula in siguranta in conditii specifice de sezon de vara (carosabil uscat si temperaturi ridicate) chiar si la rularea cu viteze ridicate.

Chiar si in conditii de ploaie, canelurile largi de pe surpafata benzii de rulare ajuta la evacuarea apei dintre anvelopa si carosabil, ajutand la combaterea fenomenului de acvaplanare.

Anvelopele de vara sunt mai rezistente la temperaturi ridicate si se uzeaza mai greu si in acelasi timp asigura un consum mai mic de combustibil

Compusii de cauciuc utilizati si structura interna a anvelopei permit o rulare indelungata pe timpul verii, la temperaturi ridicate. Cum cauciucul din care sunt fabricate anvelopele de iarna este conceput pentru a fi utilizat la temperaturi scazute, de sub 7 grade Celsius, cel din anvelopele de vara este gandit pentru a putea fi eficient si la temperaturile ridicate de vara. Anvelopele de vara sunt mai confortabile si mai silentioase

Daca ati mai rulat cu anvelope de iarna, cu siguranta ati observat ca sofatul cu acestea montate este relativ neplacut: mult zgomot si discomfort fizic. Datorita designului mai lin al benzii de rulare (foarte diferit de cel al anvelopelor de iarna), un autoturism echipat cu anvelope de vara va oferi o experienta de calatorie mult mai placuta pasagerilor.

In plus, anvelopele de vara vin cu mai multe tipologii de design (directional, nedirectional, asimetric), soferii avand posibilitatea sa-si echipeze masina cu anvelope conform cu stilul lor de condus.

Daca argumentele tehnice de mai sus nu v-au convins, atunci ofertele la anvelopele de vara Dunlop si Goodyear de pe AnveloSHOP si AnvelopeMAG cu siguranta o vor face, respectiv:

La achizitionarea unui set de anvelope de vara (autoturisme sau SUVuri) din g... Citeste intreg articolul pe adevarul.ro