TRAVEL Antalya, visul unei vacante de vara all inclusive

TRAVEL Antalya, visul unei vacante de vara all inclusive

Max Factor a dat femeilor posibilitatea de a arata la fel ca starurile de cinema, iar Coco Chanel a coborat moda in strada. Apoi, sunt toate acele sali, luate cu asalt de dimineata pana seara de turisti: sala de fitness, de aerobic, de yoga, de biliard, de bowling, si cel mai frecventata, cea de mese. Iar in interior, este o "casa cu jucarii", cu peretii multicolori, baloane cu aer atarnand de tavan, lustre in forma de acadele, oglinzi care deformeaza realitatea, desene cu personaje zglobii de soldati si printese romane. Teatrul a suferit cateva procese de consolidare de-a lungul timpului, fiind transformat de turcii selgiucizi, pe rand, in caravanserai si, in secolul al XIII-lea, de Sultanatul de Rum, in palat. Expozitia gazduieste si diverse evenimente de recreere in aer liber: concerte cu artisti de renume - printre care UB40, Sting si Tarkan -, spectacole de magie, spectacole de teatru de comedie, jocuri, cursuri de caligrafie, concursuri de desen si alte activitati pentru copii.

acum 74 luni (26 Jun 2016)

Max Factor a dat femeilor posibilitatea de a arata la fel ca starurile de cinema, iar Coco Chanel a coborat moda in strada. Doua personalitati legendare ale secolului trecut, doar doua exemple, din lumea modei, dar suficiente pentru a schita portretul omului modern: descatusat de poverile sociale si economice, omul de rand - fie muncitor, mic intelectual ori mic antreprenor - a inceput sa caute viata luxoasa, a devenit, ocazional, amator de sclipici. Vreme mediteraneana, frumoasa, peisajul placut ochiului, marea albastra intinzandu-se la poalele muntilor Taurus, preturile acceptabile si, de ce nu?, un popor cu deprinderi apropiate de cele autohtone.

Viata all inclusive

Antalya nu este o destinatie pentru cei fara stare, cu chef de plimbari lungi, cu apetit pentru monumente istorice, obisnuiti cu un program variat. O saptamana intr-un astfel de resort are efectul miraculos de calmare a nervilor adunati peste an, odata cu banii economisiti pentru vacanta. Pentru ca hotelurile de cinci stele nu sunt neaparat la indemana oricui, dar nici complet inaccesibile nu sunt. Iar din Belek pana in Antalya se insira ca perlele pe un colier numai astfel de hoteluri sofisticate. Se intrec investitorii, managerii, arhitectii, specialistii in relatii publice si marketing sa nascoceasca noi metode de imbunatatire a conditiilor de sedere ale clientilor. Camere utilate pana la ultimul detaliu, meniuri - stil bufet suedez si a la carte - cat mai diversificate, bauturi alcoolice la discretie si spatii de entertainment variate. Sigur ca daca se ia in vizor calitatea produselor consumabile, de pilda, aceasta este in general direct proportionala cu pretul sejurului.

Orisicat, distractia e garantata: terenuri de volei pe plaja, mese de ping pong in aer liber, tobogane cu apa si piscine. Apoi, sunt toate acele sali, luate cu asalt de dimineata pana seara de turisti: sala de fitness, de aerobic, de yoga, de biliard, ... Citeste intreg articolul pe adevarul.ro