Tratamentul miraculos care tine timpul in loc. Geriatru: "Mai sunt unii care ma intreaba

Tratamentul miraculos care tine timpul in loc. Geriatru:

"E drept, acolo se face si fizioterapie, si masaj, insa toate acestea costa acum si la institut, iar faptul ca mi-am asumat sa aduc aceste servicii si la cabinetul din Slatina a avut ca intentie tocmai acest aspect, sa nu-i mai punem pe drumuri, sa existe si in aceasta parte de tara, in sud, posibilitatea unei consultatii si a recomandarii unei cure", a incheiat medicul.

acum 88 luni (12 Aug 2016)

Folosirea in doze mici, pe perioade lungi de timp, a procainei era pentru prima data propusa lumii stiintifice de celebra Ana Aslan, creatoarea primului produs care intarzie imbatranirea. Medicul Ana Aslan, care s-a numarat printre pionierii gerontologiei medicale, prezenta in 1956, la Congresul Therapiewoche de la Karlsruhe si apoi la Congresul European de Gerontologie de la Basel, produsul Gerovital, care se produce si astazi (Gerovital H3). Desi pentru cei mai tineri marca Gerovital inseamna in special cosmetice, "cunoscatorii" solicita si astazi celebrele injectii cu Gerovital, care se recomanda si se administreaza asociat cu drajeurile. Dar cei care au facut cu ani in urma tratament la Institutul Ana Aslan stiu despre ce este vorba si revin periodic pentru cure", spune medicul geriatru din cadrul Spitalului Judetean de Urgenta Slatina, Laura Jijaescu.

Cure din trei in trei luni

Fiolele Gerovital, ca si in trecut, si astazi sunt foarte solicitate de pacientii din afara tarii, care au aflat si cauta solutia miraculoasa de a opri imbatranirea. Incet-incet insa, spune medicul Laura Jijaescu, si romanii de rand se intereseaza si incep aceste cure. In mod obisnuit se administreaza in cure de 10 fiole pe luna, timp de trei luni, insa, asa cum mentionam, nu este o regula", spune medicul.

Tratamentul poate fi inceput inca de la 40 de ani, ca o forma de preventie. Se recomanda in cazuri de osteoporoza, nevrite, nevralgii, arteroscleroza, eczeme, neurodermite etc., in general patologii asociate procesului natural de imbatranire. Le si recomand, de altfel, sa achizitioneze mai intai o fiola, se face, testarea, care este o testare obisnuita, subcutanat, iar daca totul este in ordine, urmeaza cura. Uneori anumiti pacienti se simt usor ametiti, la debutul curei in special, de aceea recomandam ca 10-15 minute sa stea asezati, pentru a preveni aceste efecte", mai spune medicul.

C... Citeste intreg articolul pe adevarul.ro