Trasaturile amantei perfecte. Cum arata si ce educatie ar trebui sa aiba femeia cu care barbatii si-ar insela nevasta

Trasaturile amantei perfecte. Cum arata si ce educatie ar trebui sa aiba femeia cu care barbatii si-ar insela nevasta

Toate aceste detalii i-au ajutat pe cercetatori sa inteleaga ce fel de femeie cauta barbatii care vor o amanta: ea trebuie sa fie destul de matura si educata pentru a intelege ce presupune o relatie extraconjugala, dar si suficient de tanara pentru a-i face si pe ei sa se simta tineri si in forma, precizeaza Brandon Wade, coordonatorul studiului.

acum 94 luni (16 Aug 2015)

Studiul a fost realizat de site-ul matrimonial SeekingArrangement.com, pe 468.000 de barbati casatoriti. Amanta perfecta trebuie sa aiba intre 25 si 31 de ani, sa fie blonda (61% dintre barbati au ales aceasta culoare a parului), cu ochii verzi (47% prefera ochii verzi), constitutie atletica (33%), masura 32D la sutien (adica sani destul de mari, n.r.).

De asemenea, amanta perfecta nu trebuie sa fumeze si nici sa consume prea mult alcool.

Si in ce priveste personalitatea amantei ideale, barbatii sunt destul de pretentiosi: vor ca ea sa fie cat mai deschisa la minte, senzuala, plina de energie si sa faca yoga. Foarte interesant este ca 86% dintre barbatii care au luat parte la studiu cauta o amanta care sa fi terminat facultatea, sau sa fie studenta.

Toate aceste detalii i-au ajutat pe cercetatori sa inteleaga ce fel de femeie cauta barbatii care vor o amanta: ea trebuie sa fie destul de matura si educata pentru a intelege ce presupune o relatie extraconjugala, dar si suficient de tanara pentru a-i face si pe ei sa se simta tineri si in forma, precizeaza Brandon Wade, coordonatorul studiului. ... Citeste intreg articolul pe adevarul.ro