Traistariu, dat in judecata de compozitori straini: "E un escroc!" Ce acuzatii i se aduc si ce spune cantaretul

Traistariu, dat in judecata de compozitori straini:

Totodata, compozitorii scandinavi isi avertizeaza colegii de breasla sa nu mai colaboreze cu artistul roman: "Am fost contactati de un numar mare de compozitori care spun aceeasi poveste: Mihai Traistariu minte si pare a fi un artist escroc, de aceea ar trebui evitat. Contactat de ziarul Adevarul, Mihai Traistariu neaga vehement acuzatiile ce-i sunt aduse si ofera lamuriri: "In fiecare an primesc zeci de piese pentru Eurovision de la compozitori din strainatate.

acum 12 luni (13 Feb 2018)

O echipa de compozitori scandinavi il ameninta pe Mihai Traistariu cu un proces in instanta.

Mai exact, Traistariu le-ar fi confirmat ca piesa compusa de ei este cea cu care va intra in competitie, insa acestia aveau sa afle ulterior ca artistul a ales o alta piesa, "Heaven", cu care a si ajuns in finala Eurovision Romania 2018.

"Pana in momentul lansarii pe YouTube a piesei pentru Eurovision 2018, echipa de compozitori credea ca Mihai va intra cu piesa compusa de ei. Cu toate acestea, ei au observat ca Mihai a incarcat o piesa complet diferita pe YouTube ca fiind cea oficiala, realizata de alte persoane", spun compozitorii.

Cheltuielile pentru producerea si inregistrarea piesei s-au ridicat la 6000 de euro, sustin compozitorii. Mai mult, Traistariu si managerul sau, Mihaela Flora, ar fi beneficiat si de bilete de avion si cazare intr-un hotel din Stockholm.

Totodata, compozitorii scandinavi isi avertizeaza colegii de breasla sa nu mai colaboreze cu artistul roman: "Am fost contactati de un numar mare de compozitori care spun aceeasi poveste: Mihai Traistariu minte si pare a fi un artist escroc, de aceea ar trebui evitat.

Contactat de ziarul Adevarul, Mihai Traistariu neaga vehement acuzatiile ce-i sunt aduse si ofera lamuriri:

"In fiecare an primesc zeci de piese pentru Eurovision de la compozitori din strainatate. Asa mi se intampla din 2006, de cand am fost la Eurovosion cu piesa . Asa m-am regasit si eu in fiecare an in lista lor de preferati. In acest an am primit 35 de piese de la straini si una de la un roman (Mihai Pocorschi). Am ales doua dintre ele, care mi s-au parut foarte reusite, si le-am tras cate un demo la mine in studio ca sa vad cum suna pe vocea mea. Intre timp s-a facut deja luna decembrie si pana sa hotarasc cu ce piesa o sa ma inscriu a mai sosit una, . De la prima ascultare am realizat ca asta va fi piesa... Citeste intreg articolul pe adevarul.ro