Traian Ungureanu: "In trei meciuri e destul loc pentru mediocritate. CE continua, ziua de sambata se poate taia"

Traian Ungureanu:

A fost o zi de neuitat din care s-a putut intelege ca in trei meciuri si sase echipe e loc destul pentru mediocritate si lipsa de intelegere cu mingea. A fost o zi de neuitat din care s-a putut intelege ca in trei meciuri si sase echipe e loc destul pentru mediocritate si lipsa de intelegere cu mingea.

acum 78 luni (12 Jun 2016)

>

Sapte din titularii albanezi au jucat intr-o viata anterioara si nu tocmai indepartata pentru Elvetia U21. Fratii Granit si Taulat Xhaka au restabilit pacea si au jucat pentru Elvetia, respectiv Albania. Nimeni nu mai stie si nu mai conteaza. De observat ca, din motive greu de inteles, arbitrul a fost portughez. Berisha a iesit a la Tatarusanu si asta a fost de ajuns.

Slovacia si Tara Galilor s-a jucat fara Bale, retras in melancolie dupa o lovitura libera pe care portarul slovac a refuzat sa o apere. Stoperul slovac Skrtel si-a lovit adversarii ca la o gala K1 si a ramas in teren.

A fost o zi de neuitat din care s-a putut intelege ca in trei meciuri si sase echipe e loc destul pentru mediocritate si lipsa de intelegere cu mingea.

Anglia-Rusia a inceput cu bita, inainte de meci, si a continuat tot asa, dupa. Rusia a intrat in teren si a demonstrat ca e posibil sa porti pe tricou stema casei imperiale ruse si sa asculti, astfel imbracat, imnul sovietic. Anglia a refuzat indirjit sa cistige si, deindata ce s-a razgindit, antrenorul Roger Hodgson a intervenit decisiv. La 1-0 pentru Anglia, Hodgson a renuntat la schimbarile pe care le pregatea, Vardy a ramas incalzit pe banca, jocul a inceput sa balteasca si Rusia a egalat in ultimul minut la o faza de ingramadeala socialista. Politia franceza astepta cu totul alt fel de atacuri si a ramas suprinsa. Englezii au pus punctul pe EU si au strigat in cor: F...k off, Europe!. Urmatorul meci al Angliei e la Lens, cu Tara Galilor, si singura speranta a localnicilor sint inundatiile.

A fost o zi de neuitat din care s-a putut intelege ca in trei meciuri si sase echipe e loc destul pentru mediocritate si lipsa de intelegere cu mingea. Pina acum, doar Franta, Romania, Rooney si Lallana au dovedit ca nu se accidenteaza in prezenta valonului si ca nu se blocheaza tactic in fata unui aut. ... Citeste intreg articolul pe adevarul.ro