Traian Berbeceanu, dupa clipul PSD cu "Politia incompetenta": "Sper ca IGPR sa ia atitudine fata de o astfel de mizerie"

Traian Berbeceanu, dupa clipul PSD cu

Politistul Traian Berbeceanu, fost sef al Brigazii de Combatere a Criminalitatii Organizate Alba, a criticat intr-un mesaj care face furori pe paginile de socializare clipul distribuit de ministrul Muncii Lia Olguta Vasilescu si de PSD Craiova, in care se arata ca se afirma ca "politia incompetenta" poate condamna oameni nevinovati daca vrea sa gaseasca tapi ispasitori. Mesajele controversate Clipul distribuit marti pe Facebook de mai multi PSD-isti, printre care si ministrul Muncii, Lia Olguta Vasilescu, oferea explicatii despre modul in care vor fi folosite imaginile captate de camerele de filmat, in urma noilor reglementari din Legile Justitiei.

acum 59 luni (20 Dec 2017)

Politistul Traian Berbeceanu, fost sef al Brigazii de Combatere a Criminalitatii Organizate Alba, a criticat intr-un mesaj care face furori pe paginile de socializare clipul distribuit de ministrul Muncii Lia Olguta Vasilescu si de PSD Craiova, in care se arata ca se afirma ca "politia incompetenta" poate condamna oameni nevinovati daca vrea sa gaseasca tapi ispasitori. Acesta a explicat de ce a catalogat postarea defaimatoare si calomnioasa.

"Prin amabilitatea unui prieten al paginii, facui rost de postarea cretina, sub forma de slide-uri. Asa ca voi explica de ce, in opinia mea, pe langa ca-i tendentioasa, defaimatoare si calomnioasa, este si cretina! Politistilor si procurorilor le sunt utile imaginile surprinse de camerele de supraveghere chiar daca . Invocarea Directivei Europene, vis a vis de posibilitatea solicitarii unei expertize, este absolut fortata pentru ca si la acest moment expertiza face parte dintre mijloacele de proba prevazute de C.p.p. In opinia mea postarea nu lamureste nimic, singurul scop evident fiind defaimarea politistilor si a procurorilor", scrie Traian Berbeceanu, pe pagina sa de Facebook.

A cerut IGPR sa ia atitudine

Politistul a distribuit postarea publicata pe pagina de Facebook a PSD Craiova, alaturi de cateva explicatii care contrazic mesajele acesteia. Spuneam ca in continutul acestei postari, absolut cretine, se insinua in mod tendentios si defaimator ca intr-un caz de omor comis de un autor necunoscut. Imi exprimam speranta ca IGPR sa ia atitudine fata de o astfel de mizerie. Am explicat celor care au creat si distribuit acea postare, de ce este cretina, pe langa ca este calomnioasa si tendentioasa. Apoi a disparut postarea mea de pe ambele pagini! Initial am crezut ca Tucamberg (l-am scris asa pentru unii vorbitori de limba engleza din Banie) a intrat in pesedeul craiovean.

Mesajele controversate

Clipul distribuit marti pe Facebook de mai ... Citeste intreg articolul pe adevarul.ro