Traian Basescu: Obiectivul nostru este ca PMP sa ajunga la 35%

Traian Basescu: Obiectivul nostru este ca PMP sa ajunga la 35%

Presedintele Partidului Miscarea Populara (PMP), Traian Basescu, a declarat in aceasta seara ca principalul obiectiv al formatiunii rezultate din fuziunea PMP - Uniunea Nationala pentru Progresul Romaniei (UNPR) este acela de a obtine la scrutinul din 2020 30- 35% din voturile electoratului.

acum 77 luni (18 Jul 2016)

Presedintele Partidului Miscarea Populara (PMP), Traian Basescu, a declarat in aceasta seara ca principalul obiectiv al formatiunii rezultate din fuziunea PMP - Uniunea Nationala pentru Progresul Romaniei (UNPR) este acela de a obtine la scrutinul din 2020 30- 35% din voturile electoratului. Obiectivul nostru pe termen mediu este ca acest partid sa ajunga la 35% in 2020", a declarat Traian Basescu la Romania TV.

In aceea ce priveste alegerile parlamentare din toamna acestui an, PMP are ca obiectiv obtinerea a 15- 20% din voturi.

Fostul presedinte a mai spus ca este foarte putin probabil sa se regaseasca pe listele PMP la alegerile parlamentare din toamna. El a precizat ca ar putea candida doar daca o analiza politica va releva ca prezenta sa pe liste va aduce un plus de voturi formatiunii politice pe care o conduce

Basescu a amintit ca miercuri este programat congresul, iar joi se va incheia procesul de fuziune intre cele doua partide.

Noul PMP va avea doi presedinti executivi - Eugen Tomac si Valeriu Steriu, iar In ceea ce priveste organizatiile judetene, presedintii vor fi desemnati din randul liderilor PMP sau UNPR care au obtinut cel mai bun scor la alegerile locale. ... Citeste intreg articolul pe evz.ro