Traian Basescu: Numele Ponta este un sinonim pentru mitoman

El a venit si cu noi explicatii privind motivul pentru care a demisionat din Guvern in 2015, afirmand ca a primit informatii de la ministrul de Interne de la acea vreme, Gabriel Oprea, potrivit carora in Romania se pregateau proteste de amploare si incendieri de institutii, pe modelul revoltei din Ucraina.

acum 93 luni (22 Aug 2016)

Presedintele PMP si fostul sef al statului, Traian Basescu, l-a criticat, luni, pe Victor Ponta, in legatura cu declaratiile fostului premier privind cozile de la alegerile din 2014.

Intr-un mesaj postat pe pagina sa de Facebook, Traian Basescu a precizat ca "numele Ponta este un sinonim pentru mitoman!". Victor Ponta a afirmat, nici mai mult nici mai putin, ca, la alegerile prezidentiale din 2014, s-au format cozi pentru ca romanii din strainatate s-au asezat la coada de 3-4 ori pentru a crea impresia falsa ca nu pot vota. Pe mine, aceasta afirmatie ma convinge ca acest mitoman, gata sa acuze mincinos sute de mii de romani de inselatorie, vrea sa isi construiasca un viitor in politica la fel cum si-a construit si trecutul, adica prin minciuna.

Victor Ponta a declarat, duminica, la Romania TV, ca in 2014, la alegerile prezidentiale, cozile din diaspora erau formate de cetateni romani care "se puneau si de patru ori la rand, sa se arate la televizor". "Imi pare rau pentru acele cozi, pe care insa ulterior am aflat ca nu le-am facut eu, ci cei care se asezau de doua ori, de trei ori, de patru ori la rand, ca sa fie cozi, sa se arate la televizor", a spus deputatul PSD.

El a venit si cu noi explicatii privind motivul pentru care a demisionat din Guvern in 2015, afirmand ca a primit informatii de la ministrul de Interne de la acea vreme, Gabriel Oprea, potrivit carora in Romania se pregateau proteste de amploare si incendieri de institutii, pe modelul revoltei din Ucraina. ... Citeste intreg articolul pe romanialibera.ro