Traian Basescu, Mircea Dusa si Titus Corlatean participa la summitul NATO. Care este programul summitului

Traian Basescu, Mircea Dusa si Titus Corlatean participa la summitul NATO. Care este programul summitului

De asemenea, va participa la ceremonia de deschidere a summitului, la sesiunea cu tema Afganistan, la lucrarile Comisiei NATO - Ucraina la nivel de sefi de stat si/sau de guvern, la receptia oferita de Printul Charles, precum si la dineul de lucru al delegatilor, informeaza Agerpres.

acum 56 luni (4 Sep 2014)

Presedintele Traian Basescu, ministrul Apararii Nationale, Mircea Dusa, si ministrul de Externe, Titus Corlatean, participa in perioada 4-5 septembrie la summitul NATO care se desfasoara in Tara Galilor.

Joi, Traian Basescu va fi prezent la primirea oficiala a sefilor de stat si/sau de guvern ale tarilor aliate si partenere NATO, a sefilor de delegatii si a sefilor de organizatii internationale de catre secretarul general al Aliantei, Anders Fogh Rasmussen, si de catre prim-ministrul Marii Britanii, David Cameron. De asemenea, va participa la ceremonia de deschidere a summitului, la sesiunea cu tema Afganistan, la lucrarile Comisiei NATO - Ucraina la nivel de sefi de stat si/sau de guvern, la receptia oferita de Printul Charles, precum si la dineul de lucru al delegatilor, informeaza Agerpres.

Ministrul Apararii Nationale, Mircea Dusa, va fi prezent la Reuniunea Consiliului Nord-Atlantic (NAC) la nivelul ministrilor Apararii cu statele participante la Platforma de interoperabilitate, sectiune ce va fi condusa de adjunctul secretarului general al NATO, Alexander Vershbow. ... Citeste intreg articolul pe evz.ro