Traian Basescu, la Timisoara: "Nu mai am ambitii si obiective personale. Am fost tot ce puteam sa fiu"

Traian Basescu, la Timisoara:

La evenimentul care a avut loc de la ora 11.00, la Sala Capitol din Timisoara a participat si fostul presedinte al Romaniei, Traian Basescu.

acum 98 luni (2 Apr 2016)

Aproximativ 400 de persoane au participat la lansarea candidatilor PMP pentru alegerile locale din acest an. La evenimentul care a avut loc de la ora 11.00, la Sala Capitol din Timisoara a participat si fostul presedinte al Romaniei, Traian Basescu. Cu jumatate de ora inaintea inceperii evenimentului, un tanar responsabil de organizare le dadea indicatii altor tineri care veneau sa asiste la eveniment. "Mergeti la balcon si strigati Ba - ses - cu, Ba - ses - cu". Dupa intonarea imnului national au fost prezentati candidatii la primariile din judet. Au luat cuvantul candidatii de la primariile principalelor orase si o tanara speranta a politicii timisene, candidata la Primaria Cheveresu- Mare.

A urmat apoi discursul lui Traian Basescu, care l-a recunoscut in sala pe Oscar, unul dintre prietenii lui de pe Facebook. Apelul meu catre voi toti este sa intelegeti ca acest partid este pentru voi si pentru Romania si nu pentru Basescu. Eu o sa vorbesc numai despre voi, chiar daca incerc sa va mobilizez, dandu-ma pe mine exemplu", a declarat fostul presedinte, la Timisoara. ... Citeste intreg articolul pe adevarul.ro