Traian Basescu, la Targoviste: "PMP este un partid care nu da nici galeti, nici bani pentru adeziuni... Sa le spuneti oamenilor ca vom castiga alegerile"

Traian Basescu, la Targoviste:

Puteam sa pun aceasta experienta intr-un manuscris, sa il dau la o editura si sa devina o carte care sa arate cum am vazut eu cele doua mandate de deputat, cele doua mandate de primar general sau cele doua mandate de presedinte.

acum 97 luni (16 Apr 2016)

Basescu le-a spus celor 500 de membri si simpatizanti prezenti, sambata, la evenimentul de lansare a candidatilor PMP, ca partidul sau nu va castiga alegerile cu bani sau galeti. "Dincolo de programele care vor fi prezentate alegatorilor in perioada urmatoare, as vrea sa le spuneti alegatorilor din comunitatile dumneavoastra ca vom castiga alegerile. Trebuie sa fie preveniti de pe acum ca s-a terminat cu administratia de tip tranzitie. Chiar daca vom castiga, nu vom castiga cu 50%, va trebui sa incercam sa facem aliante, dar asta va fi problema fiecarei organizatii, cum reuseste sa isi maximizeze valoarea votului obtinut de la alegatori. Presedintele PMP le-a spus alegatorilor ca rolul sau in acest partid este de a-i face pe ei sa se gandeasca numai la locul I. "Rostul meu este sa va transmit experienta adunata in 24 de ani de politica la varf. Puteam sa pun aceasta experienta intr-un manuscris, sa il dau la o editura si sa devina o carte care sa arate cum am vazut eu cele doua mandate de deputat, cele doua mandate de primar general sau cele doua mandate de presedinte. Cartea ar fi fost in biblioteci, poate si pe la dumneavoastra pe acasa daca vreunul ar fi dat bani pe o asemenea carte, dar cred ca ar fi fost prea putin. Sunt un om politic ce si-a castigat functiile prin alegeri directe si ca parlamentar, si ca primar, si ca presedinte. Am putut sa castig pentru ca intotdeauna am crezut ca sunt cel mai bun si ca niciodata nu am vazut rostul de a intra intr-o competitie politica daca am intrat cu gandul sa ies pe locul doi. ... Citeste intreg articolul pe adevarul.ro