Traian Basescu: Injurarea procurorilor, emblema PSD. Ponta vrea sa controleze justitia

Presedintele Traian Basescu a declarat, sambata, la scoala de vara a tinerilor din PMP, ca injurarea procurilor reprezinta "emblema PSD", patid caracterizat de "ura impotriva statului, a legii", obiectivul major al lui Victor Ponta fiind castigarea Presedintiei pentru a pune sub control justitia. El a continuat cu o injuratura dura, dupa care a reluat: "Cand m-ai luat cu mascati si ai zis ca e urgenta, ca de-aia m-ai adus la DNA, ca era stare de urgenta, dupa aia trec cinci luni de zile fara ca tu sa faci o hartie.

acum 118 luni (13 Sep 2014)

Presedintele Traian Basescu a declarat, sambata, la scoala de vara a tinerilor din PMP, ca injurarea procurilor reprezinta "emblema PSD", patid caracterizat de "ura impotriva statului, a legii", obiectivul major al lui Victor Ponta fiind castigarea Presedintiei pentru a pune sub control justitia.

"De discutat nu e injuratura lui Mazare, el atata minte are si nu te poti astepta la altceva, mai rau e ca o masa de oameni aplauda, in loc sa se ridice sa-l dea afara.

Basescu a spus ca ura impotriva statului, a legii e "o caracteristica a PSD": "Ei vor legea sa o faca pentru ei, neamurilor lor, dar nu pentru tara. Asta e obiectivul lui Ponta si ai lui, castigarea Presedintiei pentru a pune sub control justitia"

Presedintele a mai spus ca nu e nicio deosebire intre cum gandesc Ponta si Voiculescu sau Catalin Voicu.

El a adaugat ca nu spune ca Romania este la stadiul de a avea justitie perfecta.

"Si sistemul de justitie se face cu oameni si oamenii pot sa greseasca (...), independenta justitiei are si costuri, dar beneficiile unei justitii independente sunt mult mai mari decat riscul unei justitii dependente", a subliniat Traian Basescu.

Radu Mazare a spus membrilor PSD Constanta ca daca nu iese Victor Ponta presedinte oamenii vor trai cu teama in suflet si ca el nu mai sta, fara a preciza daca renunta la administratie, la politica sau pleaca din tara. Eu unul am declarat-o public si o spun si acum, daca nu iese Ponta si nu se schimba modul de a vedea lucrurile, sanatate, nu mai stau. Nu mai stau pentru ca nu mai am satisfactii, nu mai stau pentru ca nu vad de ce trebuie sa stau patru zile pe saptamana cu avocatii.

El a spus ca Traian Basescu a creat un regim mai rau ca pe vremea lui Nicolae Ceausescu si ca in prezent functionarii publici se tem sa semneze orice act si orice fapta pe care o fac le este frica sa nu fie interpretata impotriva lor.

El a continuat cu o injuratura dura, dupa care a reluat: "... Citeste intreg articolul pe romanialibera.ro