Traian Basescu, in emisiunea X-Press: PMP nu va intra in nici o alianta pentru guvernare si va ramane in Opozitie. Oamenii cu legaturi cu serviciile secrete nu ar trebui numiti in politica |LIVE TEXT

Presedintele Partidului Miscarea Populara, Traian Basescu, a declarat, duminica, in emisiunea X-Press, moderata de directorul editorial al ziarului "Romania Libera", ca formatiunea sa nu va in nici un fel de alianta la guvernare si va ramane in urmatorii patru ani in opozitie. Traian Basescu a mai precizat ca nu are nici o intelegere cu Klaus Iohannis, nu va prelua conducerea PNL si considera ca persoanele legate de serviciile secrete nu ar trebui sa faca politica. Pentru alegerile urmatoare poate gasim o formula de mai corecta redistribuire a resturilor astfel incat sa nu mai avem situatii in care un om cu 20.000 de voturi nu iese, dar iese unul cu o mie de voturi. Trebuie ca justitia sa mearga ca un mecanism impecabil plecand de la premisa ca si un criminal are dreptul la o ancheta corecta si la o judecata corecta. Si Mineriada 13-15 iunie, in care vorbim de asemenea de crime, de tortura si de violenta extrema. Traian Basescu: De fapt, noi am generat un proces de desovietizare acolo, acordand 5000 de burse tinerilor din Moldova si acordand cetatenia.

acum 81 luni (18 Dec 2016)

Presedintele Partidului Miscarea Populara, Traian Basescu, a declarat, duminica, in emisiunea X-Press, moderata de directorul editorial al ziarului "Romania Libera", ca formatiunea sa nu va in nici un fel de alianta la guvernare si va ramane in urmatorii patru ani in opozitie. Traian Basescu a mai precizat ca nu are nici o intelegere cu Klaus Iohannis, nu va prelua conducerea PNL si considera ca persoanele legate de serviciile secrete nu ar trebui sa faca politica.

Traian Basescu: Nu a fost o consultare in adevaratul sens constitutional. Partidul lui Nicusor Dan nu era partid parlamentar deci nu s-a discutat cu mandatele pe masa.

Traian Basescu: In primul rand al PNL-ului, care a avut o campanie foarte slaba, fara mesaj. Dupa ce ca au balbait-o la Primaria Capitalei si acum au tinut sa spuna ca au un candidat de prim ministru care nu a dat acest semnal. Cum sa ma incurc cu unul care nu vrea sa fie premier? Trebuie sa-ti vezi presedintele de partid cu steagul in mana, iar d-na Gorghiu scotea niste scancete, asa.

Nu conteaza ce consultante au avut PSD si PNL.

Sabin Orcan: Credeti ca exista un pericol pentru Romania daca s-ar aplica toate promisiunile PSD din campanie? Exista pericolul de a reveni la deficit major.

Traian Basescu: Prin lege nu poti sa faci modificari fiscale cu mai putin de sase luni inainte de inceperea anului urmator. Faptul ca a existat aceasta discutie este clar ca si PSD-ul inelege ca a trecut campania.

Sabin Orcan: De obicei partidele anunta in campanie un viitor premier. De aceasta data PSD nu a vrut sa recunoasca faptul ca dl:Dragnea este candidat la postul de premier.

Traian Basescu: Presedintele nu poate incalca legea prin desemnarea lui Liviu Dragnea.

Sabin Orcan: De obicei partidele anunta in campanie un viitor premier. De aceasta data PSD nu a vrut sa recunoasca faptul ca dl:Dragnea este candidat la postul de premier.

Traian Basescu: Presedintele nu poate inc... Citeste intreg articolul pe romanialibera.ro