Traian Basescu: Iliescu a protejat sistemul, Constantinescu a fost infrant, eu am ingenuncheat sistemul

Traian Basescu: Iliescu a protejat sistemul, Constantinescu a fost infrant, eu am ingenuncheat sistemul

Intrebat la sfarsitul vizitei sale de la Sannicolau Mare, ce parere are despre propunerea lui Calin Popescu Tariceanu in legatura cu o noua suspendare a sa din functie, Traian Basescu a raspuns: "De zece ani sunt intr-o disputa cu sistemul, pe care domnul Iliescu l-a protejat pentru ca asa a inteles el, un sistem care pe domnul presedinte Constantinescu l-a infrant, asa cum declara chiar el, sistem pe care eu zic ca l-am ingenuncheat.

acum 77 luni (7 Sep 2014)

Intrebat la sfarsitul vizitei sale de la Sannicolau Mare, ce parere are despre propunerea lui Calin Popescu Tariceanu in legatura cu o noua suspendare a sa din functie, Traian Basescu a raspuns:

"De zece ani sunt intr-o disputa cu sistemul, pe care domnul Iliescu l-a protejat pentru ca asa a inteles el, un sistem care pe domnul presedinte Constantinescu l-a infrant, asa cum declara chiar el, sistem pe care eu zic ca l-am ingenuncheat.

Traian Basescu, insotit de sotia sa, Maria Basescu, s-a aflat sambata seara la Sannicolau Mare, unde a luat parte la Zilele orasului. Sa stiti ca in campanie am capacitate uriasa de revitalizare", a spus Traian Basescu la sfarsitul unei conferinte de presa sustinute la Newport, dupa summit-ul NATO.

Calin Popescu Tariceanu, presedintele Senatului si liderul PLR, a propus initierea procedurii de suspendare si demitere a presedintelui Basescu, avansand in acest sens un calendar conform caruia referendumul de demitere ar avea loc la data de 2 noiembrie, ziua primului tur pentru alegerile prezidentiale. ... Citeste intreg articolul pe adevarul.ro