Traian Basescu ii pune cruce lui Bogdan Olteanu

Traian Basescu ii pune cruce lui Bogdan Olteanu

Bogdan Olteanu a fost retinut joi noapte, sub acuzatia ca, in perioada iulie - noiembrie 2008, in calitate de presedinte al Camerei Deputatilor, a solicitat si primit de la Sorin Ovidiu Vintu suma de 1 milion de euro si sprijin electoral in schimbul numirii lui Liviu Mihaiu in functia de guvernator al Deltei Dunarii.

acum 51 luni (29 Jul 2016)

fara spectacolul iesirii din DNA incatusat si transmis in direct de toate televiziunile de stiri; nu s-au regizat conditii pentru ca acuzatul sa fie "judecat de popor", sa se creeze presiune pe judecatori in vederea arestarii preventive, acuzatului i s-au respectat dreptul constitutional la aparare si dreptul la imagine; de aceea, actiunea DNA, cel putin pentru mine, este credibila si exclude suspiciunea ca DNA face un joc politic. Vor trece ani multi pana cand pseudo-justitia de sub sigla de pe sediul DNA, practicata in 2015 si inceputul lui 2016, sa fie stearsa de pe obrazul justitiei, chiar daca poporul a aplaudat frenetic'', a scris vineri Traian Basescu pe Facebook.

Bogdan Olteanu a fost retinut joi noapte, sub acuzatia ca, in perioada iulie - noiembrie 2008, in calitate de presedinte al Camerei Deputatilor, a solicitat si primit de la Sorin Ovidiu Vintu suma de 1 milion de euro si sprijin electoral in schimbul numirii lui Liviu Mihaiu in functia de guvernator al Deltei Dunarii. Citeste si:

+SURSE: SOV a facut un DENUNT BOMBA la DNA: I-a dat UN MILION DE EURO lui Calin ...

+Viceguvernatorul BNR BOGDAN OLTEANU a fost RETINUT DE DNA si a RECUNOSCUT partial ... ... Citeste intreg articolul pe evz.ro