Traian Basescu: Exista oameni intrebati de procurorii DNA daca stiu ceva despre mine. Am informatii in acest sens

Traian Basescu: Exista oameni intrebati de procurorii DNA daca stiu ceva despre mine. Am informatii in acest sens

"Eu va spun doua lucruri simple: Daca as fi fost parte a scoaterii lui Hayssam din tara in niciun caz n-as fi putut sa destitui pe Procurorul General si pe sefii de servicii, si in niciun caz nu l-as fi adus inapoi. Prostiile astea servite populatiei de tot felul de lichele fac parte din categoria celor care tremura la venirea lui Hayssam in tara", a mai spus Basescu.

acum 101 luni (25 Apr 2015)

"Sunt multi oameni chemati la DNA si intrebati: frate, dar ceva despre Basescu stiti? Au fost astfel de declaratii date in fata judecatorului, ca oamenii sunt intrebati de unii procurori din DNA: dar ceva despre Basescu stiti? Nu ma mira ca apare subiectul Basescu in aceasta discutie legata de Omar Hayssam", a spus Basescu, la B1 TV.

Fostul presedinte a intrat prin telefon la B1 TV pentru a preciza ca nu a fost parte a scoaterii lui Omar Hayssam din tara. "Eu va spun doua lucruri simple: Daca as fi fost parte a scoaterii lui Hayssam din tara in niciun caz n-as fi putut sa destitui pe Procurorul General si pe sefii de servicii, si in niciun caz nu l-as fi adus inapoi. Prostiile astea servite populatiei de tot felul de lichele fac parte din categoria celor care tremura la venirea lui Hayssam in tara", a mai spus Basescu.

Fostul sef al statului mai spune ca a fost framanta, pana la inchierea mandatului, de modul in care a reusit sa fuga Omar Hayssam din tara. Cand ani de zile, cat l-au supravegheat structurile noastre prin Siria, Liban, Irak, n-a dat niciodata semne de boala, ori un om cu pancreasul taiat...", a mai spus Basescu. ... Citeste intreg articolul pe adevarul.ro