Traian Basescu, despre PMP: "O barcuta care s-a transformat in petrolier"

Traian Basescu, despre PMP:

Nu vreau sa va par un om nerealist, se poate intampla sa nu-l obtinem, la nivel de tara, nu la Galati, dar atat timp cat te bati pentru locul intai ai sansa sa-l obtii, de aceea eu va cer sa aveti mentalitatea de invingator, pentru asta a fost facut PMP, sa fie un partid de invingatori", a spus liderul PMP.

acum 53 luni (14 Apr 2016)

Presedintele Partidului Miscarea Populara (PMP), Traian Basescu, a fost astazi la Galati, unde s-a intalnit cu candidatii la alegerile locale din acest judet. Basescu le-a spus ca formatiunea politica pe care o conduce se va bate pentru locul intai la alegerile locale din 5 iunie.

"Unii si-au adus aminte ca, la un moment dat, am spus despre PMP ca s-a nascut prea devreme, altadata am spus ca partidul este ca o barcuta, iar daca ii dam drumul pe ocean trebuie sa ajunga la tinta. La tinta va ajunge pe data de 5 iunie cand Miscarea Populara va castiga alegerile", a spus Basescu, citat de Agerpres. Nu poti sa intri in competitie sa nu-ti propui s-o castigi, iar spiritul pe care l-am vazut aici, la Galati, este un spirit castigator", a afirmat Basescu.

Politicianul a dat ca exemplu situatia lui din anul 2000, cand la solicitarea partidului a intrat in competitia electorala, si, desi nu era creditat cu mari sanse, a castigat Primaria Capitalei.

"Ceea ce mi s-a intamplat mie arata ca in politica, atunci cand vrei si cand faci tot ce se poate ca sa-ti valorifici sansele, nu exista nu pot lua locul intai. Nu vreau sa va par un om nerealist, se poate intampla sa nu-l obtinem, la nivel de tara, nu la Galati, dar atat timp cat te bati pentru locul intai ai sansa sa-l obtii, de aceea eu va cer sa aveti mentalitatea de invingator, pentru asta a fost facut PMP, sa fie un partid de invingatori", a spus liderul PMP. ... Citeste intreg articolul pe evz.ro