Traian Basescu despre ofiterul acoperit

Traian Basescu: Eu stiu ca ar fi irational, ar fi un referendum pentru 50% si mai e ceva: daca la suspendarea din 2012 nu a putut fi atacata hotararea parlamentului la CCR acum poate fi atacata Traian Basescu: Nu imi dau seama cat de castigate ar fi partidele de stanga, ca cel al dl Tariceanu, ar asta e, voi fi in campanie in fiecare zi Traian Basescu: Noi am facut o reevaluare a ceea ce inseamna pericolul rusesc. Traian Basescu: Eu la orice numire de guvern, cu exceptia celor care vin direct din parlament, acolo ma obliga legea sa primesc juramantul, in schimb la remanieri avand dreptul dat de CCR sa resping o prima propunere intotdeuna ma informez Traian Basescu: Va spun ca au fost cazuri cand am primit informatii ca un viitor posibil membru al guvernului este un ofiter acoperit despre .

acum 72 luni (18 Sep 2014)

Presedintele Traian Basescu participa, miercuri seara, la emisiunea "Vorbeste liber!"

Iata declaratiile sefului statului:

Traian Basescu: Am vazut declaratiile rusilor ca trebuie sa creasca nivelul de armament din Crimeea. Acolo sunt deja 25.000 de militari, 12 avioane de vanatoare, o flota uriasa la Sevastopol si 108 guri de tun de calibrul peste 100.

Traian Basescu: Daca ma intrebati acum un an daca Moscova va agresa Ucraina, as fi spus Ucraina e tara mare cu 44 mil locuitori, are armament mostenit de la Rusia. Iata ca s-a intamplat, pentru ca a functionat irationalul, obiectivul unui lider al unei tari de talia Rusiei de a-si extinde teritoriul nejustificat, a inventat un drept, acela de a apara drepturile unei minoritati dintr-un alt stat.

Traian Basescu: Romania este in deplina siguranta atat timp cat respectam dreptul international.

Traian Basescu: Un presedinte, dincolo de a avea frate, are responsabilitati fata de tara.

Traian Basescu: Nu am nicio emotie, fiica mea a fost al doilea, al treilea cumparator.

Traian Basescu: Eu zic ca mai avem de la 5 la 10 ani pentru termina tranzitia la statul de drept. Depinde de noul presedinte si de putere daca nu vor sa adapteze justitia la interesele baronilor.

Traian Basescu: Eu sunt de acord ca Romania a avut o perioada de tranzitie de la dictatura.

Traian Basescu: Uitati-va la Franta, dl Hollande a ajuns la 13%.

Traian Basescu: Orice declaratie a mea si a premierului e procesata in orice cancelarie. Oricine spune ca noi, de afara, i-am spus presedintelui sa faca un pact cu premierul eu ii spun ca e o minciuna, nu a existat.

Traian Basescu: Nu am declinat niciodata pactul de coabitare, doar Ponta a facut-o. A fost o solutie gasita de mine si de consilierii mei de la Cotroceni.

Traian Basescu: M-am gandit o singura data sa-mi dau demisia, la prima suspendare.

Traian Basescu: N-as dori nimanui sa fie in si... Citeste intreg articolul pe romanialibera.ro