Traian Basescu, despre liderul PMP care isi cauta iubita: "Pare un om pregatit. Finalul ar fi sa ne arate aleasa. Inteleg ca este plin de solicitari"

Liderul Miscarii Populare Giurgiu, Marius Bogdan Cracea, a anuntat, intr-o conferinta de presa, ca isi cauta iubita, el spunandu-le jurnalistilor ca oamenii nu sunt facuti sa fie singuri si ca idealul sau este ca viitoarea iubita sa lucreze in sistemul de justitie, sa fie atragatoare si inteligenta.

acum 56 luni (16 Jan 2016)

"Domnul Cracea de la Giurgiu a dat niste mesaje extraordinare, dar ar fi bine sa se opreasca. Nu as vrea sa luati lucrurile in tragic, legat de domnul Cracea. Daca a fost o strategie a dansului sa faca binecunoscuta organizatia MP de Giurgiu, a reusit cu prisosinta, dar finalul ar fi sa ne arate aleasa. Am vrut sa stiti ca nu sunt un adept al excluderii, mai ales ca pare un om pregatit", a spus Traian Basescu, in deschiderea Consiliului National al Miscarii Populare.

Liderul Miscarii Populare Giurgiu, Marius Bogdan Cracea, a anuntat, intr-o conferinta de presa, ca isi cauta iubita, el spunandu-le jurnalistilor ca oamenii nu sunt facuti sa fie singuri si ca idealul sau este ca viitoarea iubita sa lucreze in sistemul de justitie, sa fie atragatoare si inteligenta. Alegerile locale se apropie si trebuie, chiar daca nu sunt prima optiune a partidului, sa fiu pregatit din toate punctele de vedere. As spune ca viitoarea iubita ar fi ideal sa lucreze in sistemul de justitie, la judecatorie, tribunal, parchet, dar aceasta conditie ar fi prea restrictiva. Asa incat criteriile de baza sunt sa fie atragatoare si inteligenta", a afirmat Cracea.

Cracea a declarat la Antena3, joi dimineata, ca a primit 200 de cereri de prietenie de la femei dupa ce a facut anuntul si a declarat ca este surprins, cu toate ca se considera "un tip frumusel". Lasand gluma, vreau sa-l anunt pe domnul Cracea ca incepand de azi este exclus din partid", a declarat presedintele MP Giurgiu, la Antena 3. ... Citeste intreg articolul pe adevarul.ro