Traian BASESCU, despre candidatura la PRIMARIA CAPITALEI: "Decizia este LUATA"

Traian BASESCU, despre candidatura la PRIMARIA CAPITALEI:

O sa fac ce trebuie, ceea ce se cade pentru un politician ca mine, care a obtinut 2 mandate de parlamentar, 2 de primar si 2 de presedinte al Romaniei.

acum 91 luni (18 Apr 2016)

Traian Basescu, fostul presedinte al Romaniei, spune ca decizia privind candidatura sa la Primaria Capitalei este luata, insa nu poate fi dezvaluita momentan.

"Decizia mea legata de candidatura e luata, dar nu e oportun sa o spun acum. O sa fac ce trebuie, ceea ce se cade pentru un politician ca mine, care a obtinut 2 mandate de parlamentar, 2 de primar si 2 de presedinte al Romaniei. Eu de la politic am obtinut toate functiile care se obtin prin vot. Daca intru eu in cursa pentru Primaria Capitalei, nu castiga nimeni altcineva", a afirma Traian Basescu la Romania TV, citat de Stiripesurse.ro.

Fostul presedinte al Romaniei, Traian Basescu a vorbit si despre abuzurile din justitia romaneasca. El este de parere ca exista o "secta securitatii nationale, care vrea discriminarea clasei politice". Citeste si:

+Mariana Oprea, una dintre supravietuitoarele tragediei de la "Colectiv", are ... Cine sunt MOGULII MEDIA ce urmau sa primeasca 50.000 de ... ... Citeste intreg articolul pe evz.ro