Traian Basescu: Depunerea juramantului se amana pentru miercuri dimineata

Noul Guvern a trecut cu 377 de voturi "pentru" "Presedintele Romaniei, domnul Traian Basescu, si prim-ministrul Romaniei, domnul Victor-Viorel Ponta, au convenit de comun acord aceasta ora, cu mentiunea ca modificarea programului s-a produs din motive care tin de agenda celor doi oficiali", conform Administratiei Prezidentiale.

acum 110 luni (16 Dec 2014)

Noul cabinet condus de Victor Ponta va depune juramantul miercuri dimineata, la ora 09.00, informeaza un comunicat al Administratiei Prezidentiale. Noul Guvern a trecut cu 377 de voturi "pentru"

"Presedintele Romaniei, domnul Traian Basescu, si prim-ministrul Romaniei, domnul Victor-Viorel Ponta, au convenit de comun acord aceasta ora, cu mentiunea ca modificarea programului s-a produs din motive care tin de agenda celor doi oficiali", conform Administratiei Prezidentiale.

Premierul Victor Ponta anuntase, luni seara, dupa votul Parlamentului, ca a discutat cu presedintele Traian Basescu si au convenit ca ceremonia de depunere a juramantului de catre noul Cabinet sa fie organizata marti seara, la ora 20.30, potrivit Mediafax.

Ponta mentionase ca, marti, el se va afla la Belgrad, pentru reuniunea prim-ministrilor din Europa Centrala si de Est cu prim-ministrul Chinei, astfel ca ceremonia de depunere a juramantului va fi la ora 20.30. ... Citeste intreg articolul pe romanialibera.ro