Traian Basescu: "Dacian, de ce l-ai umilit pe Brancusi? Campania pentru Cumintenie tine de DNA"

Traian Basescu:

Liderul PSD Liviu Dragnea afirma ca are informatii, inca neconfirmate, ca procurorii au ridicat deja documente de la Ministerul Culturii legate de achizitionarea lucrarii lui Brancusi "Cumintenia Pamantului".

acum 44 luni (28 Nov 2016)

Acum, ca te-ai facut tu de ras cu tot guvernul tau de tehnocrati nu-i de mirare. Ca ai folosit publicitatea pentru Cumintenia Pamantului in nume personal este de competenta DNA. Ca ti-ai asumat o actiune ilegala de achizitie a unei opere de arta care oricum nu putea fi scoasa din tara, iar este o problema a DNA. De ce l-ai umilit in tara lui?", scrie Traian Basescu pe pagina sa de Facebook. Nu mai bine incercam cu bectelista Clotilde Armand sau poate cu Regina CA-urilor Oana Bazgan ambele de la partidul lui Nicusor? Ca tu oricum, dupa cum ai declarat, nu te regasesti nici in PNL si nici in USR", continua liderul PMP.

Liderul PSD Liviu Dragnea afirma ca are informatii, inca neconfirmate, ca procurorii au ridicat deja documente de la Ministerul Culturii legate de achizitionarea lucrarii lui Brancusi "Cumintenia Pamantului". In replica, ministrul Culturii Corina Suteu spune ca inca nu au fost ridicate acte de la minister, insa "probabil" procurorii vor veni ca urmare a sesizarii pe acest subiect. ... Citeste intreg articolul pe adevarul.ro