Traian Basescu considera decizia CCR ca fiind "absolut corecta". Fostul sef de stat, despre cererile DNA si DIICOT privind suplimentarea resurselor: "I-as da afara pe toti cei care au cerut aparatura si bani in plus"

Traian Basescu considera decizia CCR ca fiind

Fostul presedinte Traian Basescu a declarat in cadrul unei interventii telefonice la Romania TV ca decizia CCR prin care Serviciul Roman de Informatii (SRI) sau "alte organe specializate ale statului" nu vor mai putea duce la indeplinire mandatele de supraveghere tehnica solicitate de procurori in cursul cercetarii penale si aprobate de judecatori este absolut corecta.

acum 39 luni (10 Mar 2016)

Fostul presedinte Traian Basescu a declarat in cadrul unei interventii telefonice la Romania TV ca decizia CCR prin care Serviciul Roman de Informatii (SRI) sau "alte organe specializate ale statului" nu vor mai putea duce la indeplinire mandatele de supraveghere tehnica solicitate de procurori in cursul cercetarii penale si aprobate de judecatori este absolut corecta. Pozitia Curtii este generata de un articol nou din Codul de Procedura Penala", a declarat Basescu.

Potrivit fostului presedinte, inainte de summit-ul din 2008 s-a facut o dotare in ritm accelerat, pentru a putea garanta nivelul de securitate cerut de faptul ca erau prezenti liderii tarilor membre NATO, plus sefii statelor partenere NATO. Erau 58 de sefi de stat si de guvern la Bucuresti si a trebuit o dotare corespunzatoare unui asemenea eveniment, care s-a facut si "foarte ieftin si cu multe donatii de la parteneri", a adaugat Basescu, precizand ca SRI era singura institutie cu astfel de dotari tehnice.

Acesta a mai precizat ca problemele au aparut dupa publicarea noului Cod Penal, din cauza formularii ambigue, care a creat confuzie. Probleme sunt pentru ceea ce se afla acum in ancheta penala sau in instanta, unde sunt interceptari facute de SRI, nu de DNA sau de politie", a declarat Basescu. Cine sunt MOGULII MEDIA ce urmau sa primeasca 50.000 de ... ... Citeste intreg articolul pe evz.ro