Traian Basescu, audiat la Parchetul General. Fostul sef de stat a primit flori de la sustinatori

Citește și: Traian Băsescu scapă de acuzația de șantaj: "Ușor, ușor justiția se apropie de adevăr" Cercetările in acest dosar au fost suspendate de procurori pană la finalizarea mandatului de preşedinte al lui Traian Băsescu.

acum 93 luni (11 Sep 2015)

UPDATE: Traian Băsescu a fost audiat timp de o oră la Parchetul General.

La plecare, Băsescu a primit un buchet de flori de la susținătorii săi și s-a urcat in mașină in timp ce i se scanda numele.

------

Traian Băsescu este audiat, vineri dimineața, la sediul Parchetului General, in dosarul in care este acuzat că a amenințat-o pe fosta jurnalistă Gabriela Firea.

Instanța a decis, săptămana trecută, să schimbe incadrarea juridică a dosarului, din șantaj, in amenințare, in dosarul in care a fost reclamat de senatoarea PSD Gabriela Firea.

Citește și: Dosarul de șantaj al lui Băsescu este politic. Și este un atac la DNA

In acest context, fostul șef de stat riscă amendă penală sau, cel mult, un an de inchisoare. Se pedepsește cu amendă sau inchisoare de la trei luni la un an, vedem. Inseamnă că, ușor, ușor justiția se apropie de adevăr", a declarat Băsescu, la ieșirea de la Parchetul General.

Citește și: Traian Băsescu scapă de acuzația de șantaj: "Ușor, ușor justiția se apropie de adevăr"

Cercetările in acest dosar au fost suspendate de procurori pană la finalizarea mandatului de preşedinte al lui Traian Băsescu. ... Citeste intreg articolul pe romanialibera.ro