Traian Basescu, atacat dur din Republica Moldova: "Politicienii care vorbesc despre unionism sunt niste ipocriti"

Traian Basescu, atacat dur din Republica Moldova:

Igor Munteanu, fost ambasador al Republicii Moldova in SUA, presedinte al Institutului pentru Dezvoltare si Initiative Sociale (IDIS), a declarat, la Adevarul Live, ca, dincolo de gestul simbolic, declaratiile de unire semnate de cei 60 de primari moldoveni vor ajuta, de fapt, partidele dirijate de Igor Dodon si Vladimir Plahotniuc la alegerile parlamentare din toamna, pentru ca vor mobiliza electoratul prorus.

acum 76 luni (4 Mar 2018)

"Politicienii din Republica Moldova care vorbesc despre unionism sunt niste ipocriti, care mai ieri au fost in alianta cu Plahotniuc si acelasi lucru il fac. Imi pare rau de domnul Basescu ca a intrat in aceasta ecuatie, dar cred ca tot mai multi si mai multi cetateni inteleg foarte bine ce inseamna acest joc de-a unirea", a declarat Andrei Nastase, liderul PPDA potrivit Timpul.md.

Igor Munteanu, fost ambasador al Republicii Moldova in SUA, presedinte al Institutului pentru Dezvoltare si Initiative Sociale (IDIS), a declarat, la Adevarul Live, ca, dincolo de gestul simbolic, declaratiile de unire semnate de cei 60 de primari moldoveni vor ajuta, de fapt, partidele dirijate de Igor Dodon si Vladimir Plahotniuc la alegerile parlamentare din toamna, pentru ca vor mobiliza electoratul prorus. ... Citeste intreg articolul pe adevarul.ro