Traian Basescu: ANAF sa fie CORECTA pana la capat si sa publice si lista DATORIILOR STATULUI fata de firme

Traian Basescu: ANAF sa fie CORECTA pana la capat si sa publice si lista DATORIILOR STATULUI fata de firme

3.Daca ANAF vrea sa fie corect pana la capat, trebuie sa publice si lista datoriilor statului fata de firme si persoane fizice (ex: datorii la rambursari TVA, neachitarea subventiilor pentru agricultori, procese pierdute de stat cu firme romanesti, procese pierdute de stat cu privire la drepturi salariale sau despagubiri pentru condamnari la CEDO, rambursari stabilite de instante cu privire la incasarea abuziva a taxei de mediu achitata de posesorii de autoturisme etc, etc).

acum 91 luni (15 May 2016)

Intr-o postare pe contul sau de Facebook, fostul presedinte Traian Basescu atrage atentia ca Agentia Nationala de Administrare Fiscala (ANAF) ar trebui sa publice si lista datoriilor statului fata de firme si persoane fizice, dupa ce a facut deja publica lista datornicilor la bugetul institutiei.

Iata mesajul integral al lui Traian Basescu:

"1.ANAF a publicat lista firmelor care au datorii la stat. 3.Daca ANAF vrea sa fie corect pana la capat, trebuie sa publice si lista datoriilor statului fata de firme si persoane fizice (ex: datorii la rambursari TVA, neachitarea subventiilor pentru agricultori, procese pierdute de stat cu firme romanesti, procese pierdute de stat cu privire la drepturi salariale sau despagubiri pentru condamnari la CEDO, rambursari stabilite de instante cu privire la incasarea abuziva a taxei de mediu achitata de posesorii de autoturisme etc, etc).

Agentia Nationala de Administrare Fiscala a publicat chiar saptamana aceasta listele cu micii contribuabili care figureaza cu restante fiscale la data de 31 martie 2016. Lista neagra cuprinde aproape 145.000 de contribuabili mici si institutii publice cu restante mai mari de 10.000 de lei. ... Citeste intreg articolul pe evz.ro