Traian Basescu: Am pus tara acolo unde trebuia sa fie

Traian Basescu: Am pus tara acolo unde trebuia sa fie

'As vrea sa va multumesc tuturor pentru sprijinul pe care mi l-ati acordat si la alegerile pentru al doilea mandat, dar si pentru increderea pe care ati avut-o tot timpul in mine, de-a lungul acestui mandat formidabil de greu, cu o tara care a trebuit sa treaca prin criza, cu o tara care acum trece prin riscuri de securitate.

acum 76 luni (7 Sep 2014)

Prezent la Zilele Orasului Sannicolau Mare, seful statului le-a multumit localnicilor din orasul timisean pentru faptul ca, in urma cu cinci ani, l-au indemnat sa candideze pentru un nou mandat.

'As vrea sa va multumesc tuturor pentru sprijinul pe care mi l-ati acordat si la alegerile pentru al doilea mandat, dar si pentru increderea pe care ati avut-o tot timpul in mine, de-a lungul acestui mandat formidabil de greu, cu o tara care a trebuit sa treaca prin criza, cu o tara care acum trece prin riscuri de securitate. Am venit si cu sotia pentru ca am considerat ca amandoi va datoram recunostinta', a afirmat Traian Basescu. ... Citeste intreg articolul pe realitatea.ro