Traian Basescu a continuat RAZBOIUL cu CSM: "Nu este in regula. NU AM O EXPLICATIE"

Traian Basescu a continuat RAZBOIUL cu CSM:

Nu este in regula ca cei care au fost la baza actelor de coruptie - exemplific Florica, din Microsoft, Dan Pescariu, din Microsoft - sa ramana cu banii, sa fie iertati de un procuror, cand cea mai mare parte a banilor este la ei si au ramas si cu banii si cu libertatea.

acum 78 luni (27 May 2016)

Presedintele Partidului Miscarea Populara (PMP), Traian Basescu, a declarat, joi, la Ploiesti, ca isi mentine afirmatiile despre care CSM a apreciat ca aduc atingere independentei procurorilor DNA.

Fostul sef al statului a precizat ca "nu e in regula" ca persoane care au stat la baza unor acte de coruptie sa fie "iertate" de procuror si sa ramana cu banii. Nu este in regula ca cei care au fost la baza actelor de coruptie - exemplific Florica, din Microsoft, Dan Pescariu, din Microsoft - sa ramana cu banii, sa fie iertati de un procuror, cand cea mai mare parte a banilor este la ei si au ramas si cu banii si cu libertatea. Intelegeam, pentru colaborare cu justitia, sa fie iertati de puscarie, dar de ce au fost iertati si de zecile de milioane de euro care au ramas la ei? Eu nu am o explicatie si atunci pun semne de intrebare pe corecta functionare a Parchetului care si-a asumat sa ii lase si liberi si cu banii", a spus liderul PMP, conform stiripesurse.ro. ... Citeste intreg articolul pe evz.ro