Traian Basescu A AVIZAT inceperea urmaririi penale a celor 5 fosti ministri din dosarul Microsoft

Traian Basescu A AVIZAT inceperea urmaririi penale a celor 5 fosti ministri din dosarul Microsoft

Traian Basescu a anuntat ca a studiat cele 13 bibliorafturi si a mentionat ca acasta ancheta trebuie sa mearga pana la capat, chiar daca acuzatiile aduse nu sunt la fel.

acum 100 luni (3 Oct 2014)

Traian Basescu a anuntat ca a studiat cele 13 bibliorafturi si a mentionat ca acasta ancheta trebuie sa mearga pana la capat, chiar daca acuzatiile aduse nu sunt la fel. Totodata, acesta a mai mentionat ca orice intarziere a Parlamentului va dauna cercetarilor din dosar:

"In ceea ce priveste solicitarea Ministrului Justitiei legat de cinci fosti ministri, legat de Dosarul Microsoft, am cerut Ministrului Justitiei si l-am informat pe procurorul general inceperea urmariii penale pentru doamna Ticau Adriana, Atanasiu Alexandru, Gabriel Sandu, Tanasescu Mihai, Funeriu Daniel. Am studiat buna parte din cele 13 bibliorafturi si cred ca acest caz trebuie anchetat pana la capat. La Daniel Funeriu nu exista nicio suspiciune legata de bani, mita, este doar in zona de abuz in serviciu. Ramane de vazut daca li se vor mentine calitatile celor cinci ca a lui Victor Ponta sau Victor Ponta va dobandi o calitate mai tarziu. Din punctul meu de vedere, ancheta poate sa continue si cred ca orice intarziere a Parlamentului este daunatoare pentru credibilitatea Parlamentului", a spus Traian Basescu la Cotroceni. ... Citeste intreg articolul pe realitatea.ro