Tragedie pe o sosea din Ialomita. Trei persoane au murit pe loc intr-un accident rutier. A fost activat codul rosu

Tragedie pe o sosea din Ialomita. Trei persoane au murit pe loc intr-un accident rutier. A fost activat codul rosu

Cercetarile la fata locului, in plina desfasurare Potrivit unui comunicat de presa al IPJ Ialomita, cercetarile la locul producerii accidentului de la Sinesti sunt in plina desfasurare.

acum 63 luni (4 Apr 2017)

Alte patru persoane au fost ranite, victimele fiind transportate cu ambulantele la Spitalul Sfantul Pantelimon din Bucuresti. La fata locului au intervenit paramedicii SMURD, cu o masina de descarcerare, fiind solicitata si interventia unui elicopter SMURD.

De asemenea s-a dispus activarea codului rosu de interventie. Victimele care au supravietuit au fost transportate la spitalele din Capitala" sustine medicul Anca Telehuz, medic coordonator UPU - SMURD pentru judetul Ialomita.

Cercetarile la fata locului, in plina desfasurare

Potrivit unui comunicat de presa al IPJ Ialomita, cercetarile la locul producerii accidentului de la Sinesti sunt in plina desfasurare. Oficialii institutiei sustin faptul ca, prin ordin al sefului Politiei Romane, chestorul principal de politie Bogdan Despecu, in Ialomita au fost mobilizati trei ofiteri din cadrul Directiei Rutiere pentru a coordona activitatile specifice de cercetare. ... Citeste intreg articolul pe adevarul.ro