Tragedie pe o sosea din Ialomita: tata si fiu, morti intr-un grav accident rutier

Tragedie pe o sosea din Ialomita: tata si fiu, morti intr-un grav accident rutier

Din primele informatii se pare ca masina in care tatal si fiu care au murit in accidentul rutier petrecut de dimineata, in apropiere de localitatea Munteni Buzau, judetul Ialomita, a intrat pe contrasens si s-a lovit puternic de o cisterna incarcata cu azot lichid si care venea din contrasens.

acum 35 luni (1 Jul 2017)

Din primele informatii se pare ca masina in care tatal si fiu care au murit in accidentul rutier petrecut de dimineata, in apropiere de localitatea Munteni Buzau, judetul Ialomita, a intrat pe contrasens si s-a lovit puternic de o cisterna incarcata cu azot lichid si care venea din contrasens. In urma impactului dintre cele doua vehicule a fost implicata in evenimentul rutier si masina condusa de Gheorghe Mierla, un sofer din Prahova. Pacat de ei pentru ca erau rude, adica tata si fiu.

Trupurile neinsufletite ale decedatilor au fost transportate la Serviciul de Medicina Legala FOTO: M.S.

Masuri de siguranta, luate de autoritati

Pentru ca riscul producerii unei explozii era mare, azotul lichid fiind un produs chimic extrem de inflamabil, reprezentantii Inspectoratului pentru Situatii de Urgenta al Judetului Ialomita au instituit masuri de protectie a zonei unde s-a produs accidentul pentru a evita orice risc. Am decis ca traficul sa fie blocat in acest perimetru pentru masinile de mare tonaj" a declarat Gigi Petre, prefectul judetului Ialomita, prezent la locul tragediei. ... Citeste intreg articolul pe adevarul.ro