Tragedie la strandul din Geoagiu: o fetita de 7 ani a murit, dupa ce un baiat ar fi sarit peste ea in bazin

Tragedie la strandul din Geoagiu: o fetita de 7 ani a murit, dupa ce un baiat ar fi sarit peste ea in bazin

Fetita venise la strandul de la Geoagiu Bai tocmai din Turda, impreuna cu familia si cu cativa prieteni. S-a deschis un dosar penal, minorul care a sarit imediat dupa fetita urmeaza sa fie identificat, si, foarte probabil, parintii acestuia vor fi trasi la raspundere pentru ca nu l-au supravegheat, in cazul in care se dovedeste ca leziunile care au dus la decesul fetei au fost provocate de incidentul de la trambulina", ne-a declarat Laura Bradu, purtator de cuvant al IPJ Hunedoara.

acum 84 luni (30 May 2016)

Fetita venise la strandul de la Geoagiu Bai tocmai din Turda, impreuna cu familia si cu cativa prieteni. "Victima a sarit de pe trambulina unuia din bazine. Dupa o ora si jumatate de manevre de resuscitare, fetita a incetat din viata. S-a deschis un dosar penal, minorul care a sarit imediat dupa fetita urmeaza sa fie identificat, si, foarte probabil, parintii acestuia vor fi trasi la raspundere pentru ca nu l-au supravegheat, in cazul in care se dovedeste ca leziunile care au dus la decesul fetei au fost provocate de incidentul de la trambulina", ne-a declarat Laura Bradu, purtator de cuvant al IPJ Hunedoara.

Banuiala medicilor

"Cand a ajuns echipajul de ambulanta de la Orastie, fetita era inconstienta, avea puls si respira. Au efectuat manevrele si procedurile, conform protocolului, au pus guler cervical, au imobilizat-o in saltea vacuum, i-au pus oxigen, au dus-o in masina si au mers cu ea la Spitalul din Orastie. Pe perioada transportului, starea s-a agravat, cu varsaturi in jet, semn de afectare cerebrala, iar la transferul din ambulanta in UPU Orastie, fetita a intrat in stop cardio-respirator. S-au facut manevrele de resuscitare, dar, din pacate, fara succes. Dupa toate probabilitatile a fost o leziune de coloana cervicala, cu leziune de maduva", a explicat medicul Calin Dumitrescu, purtator de cuvant al Serviciului Judetean de Ambulanta Hunedoara.

+Un COPIL de 3 ani a murit in timp ce se uita la DESENE ANIMATE in camera sa. ... Citeste intreg articolul pe evz.ro