Tragedie la o vanatoare de mistreti. Un politist chemat sa alunge animalul salbatic a impuscat mortal un barbat

Tragedie la o vanatoare de mistreti. Un politist chemat sa alunge animalul salbatic a impuscat mortal un barbat

"Miercuri, in jurul orei 18:00, la sediul Politiei Orasului Petrila s-a prezentat un barbat in varsta de 43 de ani (agent de politie, aflat in timpul liber), care a declarat faptul ca, in jurul orei 17:45, a fost solicitat de un prieten din orasul Petrila sa alunge un mistret care patrunsese in gospodaria acestuia, intr-o zona izolata din orasul Petrila.

acum 79 luni (29 Nov 2017)

"Miercuri, in jurul orei 18:00, la sediul Politiei Orasului Petrila s-a prezentat un barbat in varsta de 43 de ani (agent de politie, aflat in timpul liber), care a declarat faptul ca, in jurul orei 17:45, a fost solicitat de un prieten din orasul Petrila sa alunge un mistret care patrunsese in gospodaria acestuia, intr-o zona izolata din orasul Petrila. Barbatul a mai relatat faptul ca, manipuland necorespunzator arma de vanatoare pe care o detinea legal, a impuscat mortal un barbat de 66 de ani, din Petrila, tatal persoanei care l-a solicitat sa alunge mistretul", a informat Bogdan Nitu, purtatorul de cuvant al Inspectoratului de Politie al Judetului Hunedoara.

La fata loclului s-a deplasat o echipa operativa coordonata de procuror criminalist din cardul Parchetului de pe langa Judecatoria Petrosani, care efectueaza cercetari pentru ucidere din culpa, urmand ca, in functie de concluziile anchetei, sa fie dispuse masuri legale. ... Citeste intreg articolul pe adevarul.ro