Tragedie in lant in familia tanarului decapitat de tren: fratele lui s-a sinucis in urma cu doi ani

In 2015, Rafael Popus, in varsta de 15 ani si prietenul sau, Iosif Bocioc, in varsta de 17 ani, s-au sinucis aruncandu-se de pe acoperisul unui bloc de pe strada Sovata din Oradea.

acum 31 luni (1 Sep 2017)

In varsta de 16 ani, oradeanul Raul Popus a murit dupa ce a fost decapitat de trenul Oradea-Cluj, joi spre vineri noaptea, in jurul orei 03.00.

Mecanicul a observat intentia adolescentului, care si-ar fi pus capul pur si simplu pe sinele de cale ferata, dar nu a mai putut face nimic.

Socant este faptul ca Raul Popus, fratele lui Rafael Popus, unul dintre cei doi adolescenti care s-au aruncat, in urma cu doi ani, de pe acoperisul unui bloc cu zece etaje din Oradea.

In 2015, Rafael Popus, in varsta de 15 ani si prietenul sau, Iosif Bocioc, in varsta de 17 ani, s-au sinucis aruncandu-se de pe acoperisul unui bloc de pe strada Sovata din Oradea. Pe acoperisul cladirii au fost gasite atunci mai multe dopuri de la sticle de vin dar si dovezi ca baietii consumasera substante cu effect halucinogen.

Cei doi tineri liceeni si-au luat avant si s-au aruncat de pe acoperisul unui bloc cu zece etaje dupa ce au fumat cate o ultima tigara. Impactul a fost atat de violent incat, in cadere, corpul unui tanar a indoit otelul din suportul de biciclete. Tragicul eveniment a avut loc seara si a fost anuntat la 112 de catre un oradean care a auzit bufnitura in momentul in care incerca sa-si parcheze masina. ... Citeste intreg articolul pe adevarul.ro