Tragedie in judetul Olt: barbatul din Bobicesti care si-a omorat fetitele mai incercase sa se sinucida

Tragedie in judetul Olt: barbatul din Bobicesti care si-a omorat fetitele mai incercase sa se sinucida

Mai exact, el a inghitit un pumn de pastile din cauza faptului ca sotia lui il anuntase ca vroia sa divorteze de el si sa ia fetele cu ea. Odata ce s-a vazut singur cu cele doua fiice ale sale, barbatul si-a pus in aplicare sadicul plan: mai intai, a trimis-o pe cea mare (de 15 ani) sa cumpere o paine, apoi, ramas singur cu fata cea mica de numai 9 ani, a strans-o de gat, apoi a asezat-o intr-un streang intr-o anexa de langa corpul principal al casei.

acum 70 luni (29 Mar 2015)

Barbatul din satul Mirila, comuna Bobicesti, judetul Olt, care, sambata - 28 martie, a curmat cu bestialitate copilaria singurilor sai copii - doua fete de 9 si, respectiv, 15 ani , spanzurandu-le, mai incercase sa se sinucida in urma cu doua saptamani. Mai exact, el a inghitit un pumn de pastile din cauza faptului ca sotia lui il anuntase ca vroia sa divorteze de el si sa ia fetele cu ea. Dan Dumitru Tudosie (39 ani) a fost insa gasit si salvat de rude, apoi a ajuns la sectia Psihiatrie a Spitalului Judetean din Slatina, unde a fost internat pentru o depresie severa. Miercuri - 25 martie, el a fost externat dupa ce a fost scos pe semnatura de o ruda si s-a intors acasa, unde locuia singur de cand sotia ii spusese ca va divorta.

"Pacientul (Dan Dumitru Tudosie, n.r.) a fost internat la sectia Psihiatrie a Spitalului Judetean din Slatina pentru o tentativa de suicid prin ingurgitarea unor pastile si, zilele trecute, a fost externat pe propria raspundere a unor rude.

Barbatul nu a renuntat insa la planul sau de a-si pune capat zilelor, doar ca, de data aceasta, a decis sa nu plec singur. Astfel, sambata - 28 martie, si-a sunat sotia pe care a rugat-o sa le lase pe fete sa il viziteze si sa serveasca impreuna masa de pranz. Odata ce s-a vazut singur cu cele doua fiice ale sale, barbatul si-a pus in aplicare sadicul plan: mai intai, a trimis-o pe cea mare (de 15 ani) sa cumpere o paine, apoi, ramas singur cu fata cea mica de numai 9 ani, a strans-o de gat, apoi a asezat-o intr-un streang intr-o anexa de langa corpul principal al casei.

La intoarcerea fiicei mari, barbatul a repetat gestul, doar ca, de data aceasta, a apelat la forta bruta, lovindu-si de mai multe ori propria fata.

Purtatorul de cuvant al Politiei Judetene Olt, comisar-sef Claudia Radu, a declarat ca barbatul era deja cercetat de politisti pentru loviri sau alte violente in urma unei altercatii cu sotia sa: "La Politie este in lucru un dosar in care barbatul e... Citeste intreg articolul pe adevarul.ro