Tragedie aviatica in Argentina. Zece oameni au murit, dupa ce doua elicoptere s-au prabusit

Tragedie aviatica in Argentina. Zece oameni au murit, dupa ce doua elicoptere s-au prabusit

Elicopterele s-au prabusit in timp ce zburau in apropiere de Villa Castelli in provincia La Rioja, la circa 1.170 de kilometri nord-vest de Buenos Aires, a declarat secretarul pentru Securitate din La Rioja, Cesar Angulo, pentru postul public de televiziune TN, transmite Mediafax. Muffat, 25 de ani, castigase o medalie de aur la Olimpiada din 2012 de la Londra, iar Vastine, 28 de ani, castigase bronzul la Olimpiada din 2008 de la Beijing.

acum 63 luni (10 Mar 2015)

Elicopterele s-au prabusit in timp ce zburau in apropiere de Villa Castelli in provincia La Rioja, la circa 1.170 de kilometri nord-vest de Buenos Aires, a declarat secretarul pentru Securitate din La Rioja, Cesar Angulo, pentru postul public de televiziune TN, transmite Mediafax. Guvernul din La Rioja a anuntat intr-un comunicat ca printre cei zece morti se afla si sportivii francezi Camille Muffat, medaliata cu aur la inot la Jocurile Olimpice, Alexis Vastine, campion olimpic la box, si navigatoarea Florence Arthaud. Sportivii francezi faceau parte din echipa care filma reality show-ul "Dropped", o emisiune de supravietuire cu mai multe versiuni in Europa, a declarat primarul din Villa Castelli, Andres Navarrete. Agentia de stiri Telam din Argentina a notat ca unul dintre elicoptere apartinea provinciei La Rioja iar celalalt organizatorilor competitiei. "Elicopterul din La Rioja era un Eurocopter cu o capacitate de sase persoane. Acesta s-ar fi lovit de celalalt elicopter, din Santiago del Estero la scurt timp dupa decolare", se arata intr-o declaratie a Guvernului provincial.

Momentul in care doua elicoptere se ciocnesc in aer, provocand moartea a 10 oameni A doua tragedie pentru emisiunea-concurs "Dropped" Arthaud, 57 de ani, a fost prima femeie care si-a creat un nume in lumea navigatiei, iar in 1990 ea a depasit recordul pentru cel mai rapid om care a traversat singur Atlanticul de Nord, potrivit website-ului companiei de PR care o reprezenta. Muffat, 25 de ani, castigase o medalie de aur la Olimpiada din 2012 de la Londra, iar Vastine, 28 de ani, castigase bronzul la Olimpiada din 2008 de la Beijing. Reality show-ul "Dropped" prezinta o serie de concurenti care sunt lasati in salbaticie si, cu ajutorul indemanarilor pe care le au, trebuie sa-si gaseasca drumul inapoi la civilizatie. Este a doua oara in doi ani cand acest concurs de televiziune, produs de ALP pentru postul TF1 este lovit de tragedie. In aprilie 2013, medicul responsabil de concurenti s-a... Citeste intreg articolul pe adevarul.ro