Tragedia din Colectiv. Inca o persoana a murit marti. Bilantul tragediei a ajuns la 62 de morti

Tragedia din Colectiv. Inca o persoana a murit marti. Bilantul tragediei a ajuns la 62 de morti

UPDATE Expertii INSEMEX vor face, miercuri, un experiment judiciar in dosarul privind incendiul din Colectiv, intr-un laborator care va fi amenajat ca la momentul incendiului din club, cu acelasi tip de burete pus pe stalpi si cu mobilier asemanator, pentru a stabili exact unde a izbucnit incendiul si cum s-a propagat focul, potrivit unor surse judiciare, citate de Mediafax. Pasionata de fotografia de concert, dar si de fashion, Roxana este o fire vesela, mereu optimista si sociabila", este mesajul postul de contul creat pe Facebook "Ajutor Colectiv", prin care se cer donatii pentru victimele incendiului din 30 octombrie.

acum 96 luni (15 Dec 2015)

UPDATE Expertii INSEMEX vor face, miercuri, un experiment judiciar in dosarul privind incendiul din Colectiv, intr-un laborator care va fi amenajat ca la momentul incendiului din club, cu acelasi tip de burete pus pe stalpi si cu mobilier asemanator, pentru a stabili exact unde a izbucnit incendiul si cum s-a propagat focul, potrivit unor surse judiciare, citate de Mediafax.

Acest experiment judiciar reprezinta faza finala a expertizei Institutului National de Cercetare-Dezvoltare pentru Securitate Miniera si Protectie Antiexploziva (INSEMEX) Petrosani in dosarul de ucidere si vatamare corporala din culpa deschis de Parchetul instantei supreme dupa incendiul din 30 octombrie.

Urmare a experimentului, anchetatorii vor sti daca artificiile au cauzat aprinderea buretilor de antifonare din club si incendiul care a urmat.

Laboratorul va fi amenajat ca la momentul producerii incendiului din club, vor fi folosite acelasi tip de artificii, acelasi tip de burete si va fi amplasat mobilier intr-un mod cat mai asemanator, pe baza imaginilor si videoclipurilor recuperate de anchetatori.

Cine este Roxana Boghian, cea de-a 62-a victima de la Colectiv

Marti dimineata, Roxana Boghian a murit la Spitalul de Arsi din Capitala.

Roxana Boghian implinise 26 de ani in luna noiembrie si de cativa ani era fotograf de concerte, insa era pasionata si de fashion.

"Mereu in primele randuri pentru a capta cele mai bune poze, Roxana Boghian Elena (cunoscuta pe facebook si sub numele de Shimmaya) este una din victimele Colectiv. Pasionata de fotografia de concert, dar si de fashion, Roxana este o fire vesela, mereu optimista si sociabila", este mesajul postul de contul creat pe Facebook "Ajutor Colectiv", prin care se cer donatii pentru victimele incendiului din 30 octombrie.

Starea victimelor, in atentia Guvernului... Citeste intreg articolul pe adevarul.ro