Traficul greu care darama casele. Primar: "Nu mai stii cand e cutremur sau cand trec masini"

Traficul greu care darama casele. Primar:

Localnicii spun ca pur si simplu simt cum se tremura casele atunci cand pe drumul din fata caselor lor trece un TIR incarcat cu zeci de tone de marfa. Si carosabilul s-a denivelat din cauza masinilor de mare tonaj supraincarcate, insa drumarii nu au luat nicio masura pana acum, in ciuda faptului ca exista un proiect de moternizare a acestui drum la patru benzi.

acum 47 luni (30 Apr 2016)

Localnicii spun ca pur si simplu simt cum se tremura casele atunci cand pe drumul din fata caselor lor trece un TIR incarcat cu zeci de tone de marfa.

"La magazin se zguduie si sticlele de pe raft. Sunt foarte incarcate aceste tiruri si cand trec si cu viteza e vai de noi. Toti oamenii care au case la asfalt au probleme cu structurile de rezistenta", spune Florin Voicu. Si carosabilul s-a denivelat din cauza masinilor de mare tonaj supraincarcate, insa drumarii nu au luat nicio masura pana acum, in ciuda faptului ca exista un proiect de moternizare a acestui drum la patru benzi. Soseaua asta trebuie reperata si ea, nu se mai poate asa. Geamurile au inceput sa cada si tremura foarte tare. Ei dubleaza incarcatura, iar autoritatile nu stau noaptea sa ii verifice, dar nici ziua nu sta politia pe ei", spune un alt localnic.

Satenii spun ca nu mai au somn, iar casele stau sa cada din cauza traficului greu de pe Drumul National 7. Autoritatile locale au sesizat in nenumarate randuri compania de drumuri insa proiectul de modernizare la patru benzi nu a demarat nici pana in prezent. S-a stricat foarte tare si sau format valuri si tocmai de asta se zguduie foarte tare. Nu mai stii cand e cutremur si nu mai stii cand trec masini pe acest drum. Modernizarea Drumului National 7 ar fi trebuit sa inceapa in anul 2014 cand acesta era cuprins in masterplanul general de dezvoltare insa nici pana in prezent CNANDR nu a demarat lucrarile. ... Citeste intreg articolul pe adevarul.ro