Traficanti de droguri prinsi la Slatina cu noua kilograme de canabis. Ce valoare ar fi avut "iarba" daca ar fi ajuns pe piata

Traficanti de droguri prinsi la Slatina cu noua kilograme de canabis. Ce valoare ar fi avut

A., cantitatea de aproximativ noua kilograme de canabis, cu valoarea de piata de aproximativ 130.000 de euro", spun procurorii. Anchetatorii mai arata ca DIICOT Structura Centrala a dispus retinerea celor doi inculpati, pentru trafic ilicit de droguri de risc si trafic ilicit international de droguri de risc.

acum 88 luni (29 Mar 2017)

"In noaptea de 27 spre 28 martie, inculpatul C.C. A., cantitatea de aproximativ noua kilograme de canabis, cu valoarea de piata de aproximativ 130.000 de euro", spun procurorii.

Ei mentioneaza ca, in timp ce se deplasau cu autoturismul, inculpatii si suspecta au fost prinsi in flagrant, la intrarea in municipiul Slatina.

"In urma perchezitiei efectuate, intr-un troller, a fost gasita cantitatea de aproximativ noua kilograme de canabis, ambalata in mai multe pachete de diferite dimensiuni precum si doua odorizante. Drogurile erau ambalate in mai multe folii din material plastic sub care se aflau diferite straturi de cafea si miere, iar sub aceste straturi se aflau alte pungi din material plastic vidate care contineau fiecare diferite cantitati de canabis, sub forma de inflorescenta. Atat modalitatea de ambalare, cat si cele doua odorizante au avut ca scop inducerea in eroare in sensul impiedicarii depistarii drogurilor prin sursa umana sau sursa canina", mai spun procurorii.

Anchetatorii mai arata ca DIICOT Structura Centrala a dispus retinerea celor doi inculpati, pentru trafic ilicit de droguri de risc si trafic ilicit international de droguri de risc.

Procurorii DIICOT, alaturi de ofiteri de politie judiciara din cadrul Brigazii de Combatere a Criminalitatii Organizate Bucuresti au efectuat trei perchezitii, in Bucuresti, la locuintele celor in cauza.

In urma perchezitiilor au fost ridicati 1.000 de euro, un pistol cu bile, doua cantare electronice de precizie si un autoturism in valoare de circa 10.000 de euro.

"Inculpatii fac parte din una dintre cele mai importante retele internationale de trafic de droguri ce a actionat pe relatia Spania-Romania. Membrii grupului procurau din Spania cantitati mari de canabis pe care le transportau in Romania, iar ulterior le distribuiau en-gros catre dealerii din Bucuresti", spun anchetatorii.

Inculpatii au fost pr... Citeste intreg articolul pe adevarul.ro