Trafic ingreunat pe autostrazile A1, A2 si A3 din cauza ploilor torentiale

Potrivit unei informari a Administratiei Nationale de Meteorologie, incepand de joi si pana sambata instabilitatea atmosferica va fi accentuata si se va manifesta prin averse ce vor avea si caracter torential, descarcari electrice, intensificari ale vantului, trecator si cu aspect de vijelie si pe arii restranse caderi de grindina.

acum 45 luni (6 May 2017)

Traficul pe autostrazile A1, A2 si A3 se desfasoara ingreunat sambata dimineata, din cauza ploilor torentiale, anunta Centrul Infotrafic al Politiei Romane. "In situatia in care vizibilitatea in oglinzile autovehiculului este redusa din cauza stropilor de ploaie, folosirea luminilor de catre ceilalti soferi reduce riscul producerii unor accidente pe fondul neasigurarii la schimbarea directiei de mers. De aceea, recomandam ca luminile de intalnire sa fie folosite pe timpul zilei, pe toate categoriile de sosele", spun politistii.

Potrivit unei informari a Administratiei Nationale de Meteorologie, incepand de joi si pana sambata instabilitatea atmosferica va fi accentuata si se va manifesta prin averse ce vor avea si caracter torential, descarcari electrice, intensificari ale vantului, trecator si cu aspect de vijelie si pe arii restranse caderi de grindina. Cantitatile de apa vor depasi local 15-20 de litri pe metru patrat si izolat 30-40 de litri pe metru patrat. ... Citeste intreg articolul pe romanialibera.ro