Trafic in conditii de iarna pe mai multe drumuri nationale din tara, din cauza zapezii si a vantului

Trafic in conditii de iarna pe mai multe drumuri nationale din tara, din cauza zapezii si a vantului

UPDATE Traficul rutier este restrictionat temporar pe autostrada A1 Bucuresti - Pitesti, pe banda 1, la km 21+800 de metri, pe sensul de mers catre Pitesti, in vederea ridicarii unui autocamion rasturnat in sant in cursul zilei de ieri. Pe autostrada A2 Bucuresti - Constanta carosabilul este uscat, insa se circula in conditii de vant puternic, iar pe A1 Bucuresti - Pitesti traficul rutier intre km 49 si 120 se desfasoara in conditii de ploaie si vant puternic.

acum 90 luni (13 Nov 2016)

UPDATE Traficul rutier este restrictionat temporar pe autostrada A1 Bucuresti - Pitesti, pe banda 1, la km 21+800 de metri, pe sensul de mers catre Pitesti, in vederea ridicarii unui autocamion rasturnat in sant in cursul zilei de ieri. UPDATE In judetul Suceava, traficul greu este permis din nou pe DN17, intre Vatra Dornei si Campulung, insa numai cu lanturi antiderapante, dupa ce acesta a fost restrictionat pentru a permite utilajelor de deszapezire sa actioneze. UPDATE In judetul Bistrita-Nasaud, pe DN17 (pasul Tihuta), in localitatea Muresenii Bargaului, nu se mai permite circulatia autovehiculelor de mare tonaj dinspre Bistrita spre Suceava, daca nu sunt echipate cu lanturi antiderapante, informeaza Infotrafic. In judetul Suceava, traficul greu este restrictionat pe DN17 intre Vatra Dornei si Campulung pentru a permite utilajelor de deszapezire sa actioneze. In judetul Maramures, se circula mai ingreunat din cauza ninsorii pe DN1C, intre localitatile Valea Chioarului si Mesteacan, pe DN18 intre localitatile Baia Sprie si Sighetu Marmatiei, si pe DN19, in zona Pasului Huta.

In conditii de iarna se circula si in judetul Sibiu, insa mai ingreunat (viteza redusa, aprox.40 km/h) se circula pe DN14 intre Sibiu si Medias si pe DN14A, intre Medias si Blajel. In judetul Cluj, pe DN1-E60, traficul rutier a fost reluat pe ambele sensuri la km 506, pe raza comunei Capusu Mare, la intrare in localitatea Dumbrava. Pe autostrada A2 Bucuresti - Constanta carosabilul este uscat, insa se circula in conditii de vant puternic, iar pe A1 Bucuresti - Pitesti traficul rutier intre km 49 si 120 se desfasoara in conditii de ploaie si vant puternic. In conditii similare (ploaie si vant puternic) se circula si pe A3 Bucuresti - Ploiesti. In judetul Gorj, pe DN67C Novaci - Ranca, intre km 22 si 34, pe carosabil s-a depus un strat subtire de zpada (1 cm). ... Citeste intreg articolul pe adevarul.ro