Traditia PSD: apararea liderilor de partid in fata institutiilor judiciare

Traditia PSD: apararea liderilor de partid in fata institutiilor judiciare

In 1997, 40 de lideri ai PDSR, in frunte cu Miron Mitrea, Dan Ioan Popescu, si Adrian Nastase, s-au deplasat la Parchet pentru a-l sustine pe Gabriel Bivolaru FOTO Romania Liberta Traditia scutului in jurul unui lider de partid care are probleme cu Justitia a continuat in PSD.

acum 35 luni (13 Nov 2017)

Luni dimineata, mai multe persoane din conducerea PSD au mers la DNA sa-l sustina pe Liviu Dragnea, chemat la pentru a da declaratii. Secretarul general, Marian Neacsu, seful Comisiei parlamentare de control a SRI, Claudiu Manda, dar si vicepremierul Paul Stanescu au fost prezenti pentru a-si arata sprijinul pentru seful lor. Acest tip de reactie nu e nou, in ultimii ani reprezentantii PDSR sau PSD apeland la astfel de gesturi de sustinere a colegului care avea probleme cu Justitia.

FOTO Mediafax Un prim mesaj de solidarizare cu un lider de partid care avea probleme cu Justitia a fost dat in 1997, fiind vorba de cazul lui Gabriel Bivolaru, membru al PDSR (viitor PSD). Deputatul PSD, suspectat ca facea tranzactii ilegale cu motorina fara a plati taxele la bugetul de stat, a primit sprijinul unor nume grele ca Adrian Nastase, Miron Mitrea si Dan Ioan Popescu. Pana la umra, Bivolaru a fost condamnat in 2004, la cinci ani de inchisoare, pentru pagubirea unei banci. In 1997, 40 de lideri ai PDSR, in frunte cu Miron Mitrea, Dan Ioan Popescu, si Adrian Nastase, s-au deplasat la Parchet pentru a-l sustine pe Gabriel Bivolaru FOTO Romania Liberta Traditia scutului in jurul unui lider de partid care are probleme cu Justitia a continuat in PSD. In 2011, liderii PSD se mobilizeaza si merg la Pitesti pentru a-si arata sustinerea pentru seful CJ Arges, Constantin Nicolescu, suspectat de faptul ca ar fi alocat ilegal fonduri catre Arhiepiscopia Argesului si Muscelului. In 2014 a fost condamnat la 9 ani si jumatate de inchisoare intr-un alt fosar de fraudare a unor fonduri europene, frauda ridicandu-se la 1,2 milioane euro. ... Citeste intreg articolul pe adevarul.ro