Tradatorii: Christoph Daum si-a dat seama ce urmaresc contestatarii sai cei mai mari. Declaratii virulente

Tradatorii: Christoph Daum si-a dat seama ce urmaresc contestatarii sai cei mai mari. Declaratii virulente

Sunt insa si anumiti oameni, anumiti jurnalisti care vor, de fapt, sa aceasta federatie si nu inteleg de ce. Jurnalistilor nu le pasa de asa ceva, sunt doar preocupati de chestii in spatele carora nu exista adevar. Avand in vedere toate problemele din fotbalul romanesc, cu echipe in insolventa si in faliment, cu jucatori neplatiti, cu echipele U-17, U-19 si U-21 ratand turneele finale, fotbalul romanesc e indreptatit sa va ceara o calificare la Cupa Mondiala?

acum 84 luni (18 Feb 2017)

Ce ati reusit sa schimbati in bine pana acum? Am reusit sa-i fac pe jucatori sa inteleaga ca mereu trebuie sa tintim spre nivelul optim, sa incercam sa dam 180% pentru a atinge 100%. I-am facut pe jucatori sa inteleaga ca cel mai important e randamentul lor in ziua meciului. Nu conteaza ce am facut in antrenament sau la echipa de club. Pot sa va vorbesc jumatate de ora despre imbunatatirile pe care le-am adus pana acum.

Va deranjeaza ca lumea nu vede aceste imbunatatiri sau ca le minimalizeaza? Poate ca nu vreti sa le vedeti, e problema dumneavoastra. Dar foarte multi oameni care nu s-au nascut cu aceasta gandire critica, precum dumneavoastra, fiindca asa e natura meseriei de jurnalist, le vad. Altii, in schimb, care s-au uitat la meciul cu Polonia au venit la mine si au spus: . Si suporterii prezenti pe stadion au simtit asta si, de aceea, ne-au sustinut. Sunt insa si anumiti oameni, anumiti jurnalisti care vor, de fapt, sa aceasta federatie si nu inteleg de ce. El a reusit lucruri fantastice in aceasta privinta, dar nimeni nu e interesat. Jurnalistilor nu le pasa de asa ceva, sunt doar preocupati de chestii in spatele carora nu exista adevar. Sunteti preocupati doar de scandal ca sa aveti titluri si spectacol. Nu sunteti preocupati de fapte.

Dar suporterul de rand e mai putin procupat de succesul financiar al federatiei.

Sunteti de acord ca multi dintre suporterii nostri sunt mai realisti decat dumneavoastra? Dumneavoastra il prezentati, sunt de acord, e o posibilitate. Dar cred ca sunt si oameni care apreciaza ca aceasta noua conducere a federatiei lucreaza la integritate, la transparenta. Asta si nu oamenii care se plang si care vor sa ne intoarcem pe timpul coruptiei. Noi suntem diferiti si cred ca, prin fotbal, putem avea o influenta mare si asupra societatii.

Aveam in cap ca Romania e o echipa mare, dar nu ma uitasem in spatele cortinei. Nu stiam de problemele cu care ne confruntam acum. <... Citeste intreg articolul pe adevarul.ro