Toyota Yaris facelift, disponibila in Romania

Toyota Yaris facelift, disponibila in Romania

Noul aspect al masinii, cu modificari semnificative in partile anterioara si posterioara, a fost proiectat la studioul de design ED2 al companiei Toyota din sudul Frantei, iar modificarile de design exterior ofera un plus de dinamism, in timp ce interiorul este mai modern si mai rafinat.

acum 64 luni (2 Jun 2017)

Noul aspect al masinii, cu modificari semnificative in partile anterioara si posterioara, a fost proiectat la studioul de design ED2 al companiei Toyota din sudul Frantei, iar modificarile de design exterior ofera un plus de dinamism, in timp ce interiorul este mai modern si mai rafinat. Toate variantele de echipare, cu exceptia celei de baza, beneficiaza acum de un ecran multi-informativ TFT color plasat in ansamblul ceasurilor de bord.

Optiunile de motorizare oferite clientilor au fost suplimentate cu un nou motor de benzina de 1.5 litri, proiectat in vederea incadrarii in noile norme de poluare Euro 6c, mai stringente, adresandu-se consumului specific in conditii reale.

Yaris pune accent si pe siguranta, fiind echipata cu istemul de siguranta pre-impact cu functie de franare autonoma de urgenta, sistemul de comutare automata intre faza lunga si cea scurta a farurilor, sistemul de avertizare la parasirea benzii de rulare si sistemul de asistenta pentru marcaje rutiere. ... Citeste intreg articolul pe adevarul.ro