Toxiinfectie alimentara la o pensiune din statiunea Paltinis. Noua turisti au fost dusi la Spitalul Judetean din Sibiu

Toxiinfectie alimentara la o pensiune din statiunea Paltinis. Noua turisti au fost dusi la Spitalul Judetean din Sibiu

UPDATE: Potrivit purtatorului de cuvant al ISu Sibiu, Bianca Sabau, la Spitalul Clinic Judetean de Urgenta Sibiu au ajuns 10 persoane, cu varste cuprinse intre 36 si 44 de ani.

acum 104 luni (8 Aug 2015)

UPDATE: Potrivit purtatorului de cuvant al ISu Sibiu, Bianca Sabau, la Spitalul Clinic Judetean de Urgenta Sibiu au ajuns 10 persoane, cu varste cuprinse intre 36 si 44 de ani. Alti doi adulti au refuzat transportul al spital iar doi copii, unul de 4 si unul de 8 ani, au ajuns la Spitalul de Pediatrie. Problemele ar fi aparut, se pare, dupa micul dejun, iar o parte dintre cei aflati la cabana sarbatoreau un numar de ani de la terminarea liceului.

"Suntem din Bucuresti, am venit aseara, am mancat un mic dejun si am mancat si afine si pe la ora 11 au aparut simptomele, 11 si jumatate, am avut varsaturi.

Restaurantul din Paltinis unde au mancat turistii este acelasi la care a mai fost inregistrat un episod similar la inceputul lunii iulie, atunci cand 15 persoane au ajuns la spital cu toxiinfectie alimentara. ... Citeste intreg articolul pe adevarul.ro