Touroperatorul Peregrine Adventures lanseaza vacante in Romania

Touroperatorul Peregrine Adventures lanseaza vacante in Romania

De la Castelul Bran din Brasov si de la padurile invecinate din afara Viscri, pana la chicul dragut al Bucurestiului, acest turneu ilustreaza adevarata si stralucitoarea tara Romania", descrie touroperatorul calatoria.

acum 21 luni (20 May 2018)

Primele excursii demareaza in data de 3 iunie, urmand sa aiba loc tururi pana la inceputul lunii septembrie. Dincolo de faimosul conte Dracula al lui Bram Stoker si de domnia teribila a lui Ceausescu, exista un pamant de frumusete naturala surprinzatoare, sate medievale remarcabil de conservate si o capitala foarte moderna. De la Castelul Bran din Brasov si de la padurile invecinate din afara Viscri, pana la chicul dragut al Bucurestiului, acest turneu ilustreaza adevarata si stralucitoarea tara Romania", descrie touroperatorul calatoria.

In excursie sunt incluse vizite la bisericile si castelele gotice din Transilvania, care au inspirat legenda din spatele celui mai faimos vampir din lume, contele Dracula. Calatoria include o vizita la biserica fortificata din secolul al XVI-lea din Viscri si cum ea a salvat localnicii de invadatori, fiind inclusa si o vizita la localul de aici. ... Citeste intreg articolul pe adevarul.ro