Touroperatorii de pe LITORAL au dat LOVITURA! Ce PERSONALITATI de renume MONDIAL vor veni in aceasta vara la Mamaia

Touroperatorii de pe LITORAL au dat LOVITURA! Ce PERSONALITATI de renume MONDIAL vor veni in aceasta vara la Mamaia

Vor fi festivaluri si competitii gastronomice - promovam pestele si fructele de mare de Marea Neagra, evenimente muzicale, sportive, de teatru si dans", a declarat Corina Martin, presedintele Asociatiei Litoral - Delta Dunarii (ALDD) .

acum 96 luni (18 Apr 2016)

Romania este considerata o destinatie sigura, asa ca sezonul estival 2016 pe litoral va fi unul cu vanzari fara precedent, conform estimarilor touroperatorilor locali, printre cei care si-au anuntat prezenta fiind si doua personalitati de talie internationala.

Astfel, la Mamaia vor veni in acest an marele maestru international rus de sah Anatoli Karpov si printul Albert de Monaco, transmite Mediafax.

"Va fi o noua vara fierbinte, cu multe evenimente - muzicale, sportive, istorice, culturale si pentru copii, pentru toate preferintele si categoriile de turisti. Se distinge Mamaia, prin campania sa Mamaia Style, cu multe competitii europene si mondiale, cu participarea unor nume celebre deja, cum ar fi Anatoli Karpov, la Campionatul European Feminin de Sah, sau Printul Albert de Monaco, la Campionatul Mondial de Bob pe rotile. Vor fi festivaluri si competitii gastronomice - promovam pestele si fructele de mare de Marea Neagra, evenimente muzicale, sportive, de teatru si dans", a declarat Corina Martin, presedintele Asociatiei Litoral - Delta Dunarii (ALDD) .

Potrivit acesteia, din cauza tensiunilor inregistrate in ultimele luni in vestul Europei si in tarile din jur, romanii se orienteaza spre destinatiile nationale, iar litoralul romanesc se afla in topul preferintelor, ca fiind o destinatie sigura. ... Citeste intreg articolul pe evz.ro