Totul despre iPhone 6s: cand se lanseaza cel mai asteptat telefon al anului

Totul despre iPhone 6s: cand se lanseaza cel mai asteptat telefon al anului

Cand se lanseaza iPhone 6s, pe 9 septembrie, Apple va porni si actualizarea la iOS 9, cea mai noua versiune a sistemului sau de operare mobil. Cele mai bune vesti cu privire la acesta sunt ca va suporta dispozitive pana la iPhone 4s si iPad 2 si ca pachetul de actualizare va fi mai mic, ajungand la 1,8GB de la peste 4,5GB cu iOS 8. Astfel, cel de 16GB va costa 650 de dolari, iPhone 6s de 64GB cel mai probabil va ajunge la 750 de dolari si unul de 128GB va costa 850 de dolari.

acum 44 luni (8 Sep 2015)

Cand se lanseaza iPhone 6s, pe 9 septembrie, Apple va porni si actualizarea la iOS 9, cea mai noua versiune a sistemului sau de operare mobil. S-ar putea sa introduca si un nou Apple Watch, dar cel mai probabil acesta va fi pastrat pentru un eveniment din octombrie, odata cu noile tablete iPad.

Pana atunci insa este vorba doar de iPhone 6s si iPhone 6s Plus, cele mai asteptate telefoane ale sale. Vor avea noutati, desi nu majore, dar mai ales vor introduce functionalitati si dotari care pe iPhone 7 vor fi dezvoltate la maximum. Cele mai importante zvonuri despre iPhone 6s, inainte de lansare

Cand se lanseaza iPhone 6s, ai sa vezi ca este vorba de un iPhone 6, de fapt, dar cu "interior" schimbat. Este vorba, in primul rand, de 2GB de memorie RAM, poate si un procesor cu patru nuclee (in prezent are doua), o baterie mai buna si, probabil, mai mare, dar si o camera foto mult imbunatatita.

Asa cum a fost cazul cu fiecare lansare de iPhone "s", este o versiune intermediara care nu schimba radical telefonul, ci doar aduce cateva noutati importante. In cazul iPhone 6s si iPhone 6s Plus, cea mai interesanta si fascinanta este introducerea unui senzor pentru force touch. Desi acesta este numele cu care a fost lansata tehnologia anul trecut, odata cu Apple Watch si noul MacBook, cel mai probabil pe iPhone 6s i se va schimba denumirea in 3D Touch Display (sau doar 3D Touch), dupa cum scrie The Verge. In cazul iPhone 6s, 3D Touch Display are recunoaste trei tipuri de atingeri si apasari, de unde vine si numele. Tehnologia aceasta ti-ar permite pe iPhone 6s si iPhone 6s Plus sa interactionezi cu interfata folosind o atingere, o apasare si o apasare mai puternica. Potentialul folosit sau irosit tine doar de dezvoltatori si de Apple.

Revenind la camera, aceasta ar fi de 12 megapixeli, capabila sa filmeze 4K si sa se descurce mai bine in ceea ce priveste stabilizarea de imagine si f... Citeste intreg articolul pe adevarul.ro