Totul despre despre masajul de drenaj. La ce ajuta si cum ne poate scapa de toxine

Totul despre despre masajul de drenaj. La ce ajuta si cum ne poate scapa de toxine

Daca m-ar intreba cineva care mi se pare ca este cel mai important gen de masaj pe care il aplic as spune, fara nici un dubiu, ca este vorba despre masajul de drenaj. Corpul nostru devine o harta cu intersectii si puncte nodale, iar prin presopunctura si masaj pe traseele limfatice il facem sa beneficieze de o "circulatie" nu doar regulamentara, dar si fara ambuteiaje, care se traduc la nivelul pielii prin celulite.

acum 67 luni (6 Sep 2017)

Florin Mindra este specialist in terapia prin masaj de drenaj.

"Se petrece, de fapt, o revigorare generala a intregului organism pe care nu o poti obtine in nici un alt mod. Gimnastica este benefica, insa, oricata gimnastica ai face, musculatura si osatura ar putea avea de suferit, pe cand, dupa un masaj acestea se bucura de beneficiul relaxarii. In principiu, drenajul limfatic este un masaj usor combinat cu aplicarea presiunii usoare asupra ganglionilor limfatici, puncte cheie din organism unde se aduna toxine pentru a fi drenate in sistemul circulator limfatic.

Aradeanul mai afrima ca facand terapie prin masaj endolfinele care se produc in timpul mobilizarii dau o senzatie, a la long, de bine, iar creierul, realmente, functioneaza mai eficient.

"Se ajunge la o suplete de miscare si de gandire. Corpul tau poate fi greu, fiecare dintre activitati poate parea, cateodata, o corvoada, dupa relaxarea si oxigenarea celulelor in urma unui masaj poti avea senzatia de usurare. Daca m-ar intreba cineva care mi se pare ca este cel mai important gen de masaj pe care il aplic as spune, fara nici un dubiu, ca este vorba despre masajul de drenaj. In principiu, drenajul limfatic este un masaj usor combinat cu aplicarea presiunii usoare asupra ganglionilor limfatici, puncte cheie din organism unde se aduna toxine pentru a fi drenate in sistemul circulator limfatic. Corpul nostru devine o harta cu intersectii si puncte nodale, iar prin presopunctura si masaj pe traseele limfatice il facem sa beneficieze de o "circulatie" nu doar regulamentara, dar si fara ambuteiaje, care se traduc la nivelul pielii prin celulite. Odata cu "fluidificarea traficului", il eliberam de toate acele toxine acumulate sau de apa neeliminata.

"Specialistii spun ca drenajul limfatic asigura o curatire si o regenerare profunda a organismului, asta este cauza pentru care a devenit, definitiv, preferatul meu. Mult temut... Citeste intreg articolul pe adevarul.ro